slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag turnir

Nogometni klub Pag je, u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Paga, Gradom Pagom, Udrugom mladih KOS iz Paga i udrugom Pulićova dinastija iz Povljane, organizirao 6. Božićni malonogometni turnir koji je bio humanitaran jer su se na turniru prikupljala sredstva za donaciju Dječjem vrtiću Paški mališani.
"Sretni smo što se odazvao veliki broj donatora koji su prepoznali svrhu ovogodišnjeg turnira i odlučili se uključiti u akciju. Svi su s oduševljenjem pristali pomoći te smo ovim radom dokazali da se Pažani ujedine kada najviše treba," rekao je Dominik Sabalić, predsjednik NK Pag.


Na turniru su sudjelovale ekipe s cijelog otoka Paga i šireg područja. Na kraju je titulu najboljeg odnio Hajduk iz Vlašića koji je ujedno u ekipi imao najboljeg golmana Ivana Cindrića, najboljeg strijelca Franu Fatovića i najboljeg igrača turnira Juricu Sorića. Ekipa Veterana NK Pag osvojila je drugo mjesto, a ekipa KOS&Pulićova dinastija osvojila je treće mjesto. Nagrada za fair play pripala je ekipi Mornar iz Novalje.
"Zadovoljni smo rezultatom i ostvarenom cilju koji je čak i premašio naša očekivanja što se tiče prikupljenih sredstava. Sada nam preostaje samo finalizirati točnu svotu te u ime svih sudionika ove akcije razveseliti djecu našeg vrtića," rekao je Lovre Fabijanić iz organizacijskog tima.
"Bila mi je čast sudjelovati na turniru, uručiti medalje i pehare pobjednicima i sudionicima turnira. U svoje i u ime Dječejeg vrtića Paški mališani Pag zahvaljujem NK Pagu na organizaciji turnira i svim prijavljenim ekipama na sudjelovanju. Čestitke od srca svima," rekla je Ljubica Fabijanić, ravnateljica Dječjeg vrtića Paški mališani.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK