slusaonica01
livestream01

Bozicni malonogometni turnir

U Pagu će se 16. i 17. prosinca, u školskoj sportskoj dvorani, održati 7. Božićni malonogometni turnir "Pag 2022." Prema propozicijama, na turniru mogu sudjelovati ekipe u sastavu četiri igrača i golman.

Kotizacija za sudjelovanje na turniru iznosi 400 kuna. Prijave su otvorene do 14. prosinca. Predviđene su nagrade za najboljeg igrača, za najboljeg golmana i za najboljeg strijelca. Ekipe koje osvoje prvo, drugo i treće mjesto dobit će pehar i posebne nagrade. Nakon natjecateljskog dijela, i prvog i drugog dana turnira, u Drugom magazinu bit će After party. Sve informacije o turniru mogu se dobiti na brojeve 099 474 28 08 (Stipe) i 098 915 56 56 (Mladen). Turnir organizira MKP Pag, a pokrovitelji su Grad Pag i Turistička zajednica Grada Paga.

 

Josip Portada/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK