• image
  • image
  • image

Radio Pag DPH Novalja

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka iz Novalje, u Novalji je održana humanitarna manifestacija pod nazivom "Hajdučko srce otoka Paga za Vukovar". U akciji je prikupljana financijska pomoć za potrebite obitelji grada junaka. Akcija je održana na Trgu Loža, uz sudjelovanje velikog broja građana.

Foto: Davor Šanko

0
0
0
s2sdefault

Po predsjedanjem Domagoja Vičevića, predsjednika Gradskog vijeća Grada Paga, održana je 8. sjednica Gradskog vijeća Grada Paga. Gradonačelnik Ante Fabijanić nije bio nazočan na sjednici iz zdravstvenih razloga i prijedloge točaka dnevnog reda obrazlagao je zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

0
0
0
s2sdefault

U hladnu i burnu nedjelju, 17. studenog 1968. godine, Jakov Blažević, tada predsjednik Sabora Socijalističke Republike Hrvatske, je simboličnim rezanjem vrpce, pustio u promet Paški most.

0
0
0
s2sdefault

U organizaciji Grada Paga i Turističke zajednice Grada Paga ove godine će se u Pagu održati advent s bogatim programom.

0
0
0
s2sdefault

Solana Pag traži električare i bravare za rad u pogonu. Okvirna plaća iznosi 6.000 kuna.

0
0
0
s2sdefault

U organizaciji Grada Novalje i Centra za kulturu Grada Novalje, u Novalji će se 24. i 25. studenog održati 8. Memorijalni turnir u briškuli i trešeti pod nazivom "Bakotić i Liso".

0
0
0
s2sdefault

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalja Vesna Šonje Allena održana je 11. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

0
0
0
s2sdefault

Kako je potvrđeno u Komunalnom društvu Pag, započeli su radovi na izgradnji trase magistralnog vodovoda Kolan-Pag ugroženog klizištem.

0
0
0
s2sdefault

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK