slusaonica01
livestream01

prvenstvopag2022

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Pag, a pod pokroviteljstvom Ureda Predsjednika RH, Grada Paga,
Turističke zajednice Grada Paga i Hrvatskog stolnoteniskog saveza u Pagu će se održati 10. Prvenstvo jadranskih otoka u stolnom tenisu u svim kategorijama pojedinačno. Prvenstvo se održava u subotu, 8. listopada 2022. godine u sportskoj dvorani Osnovne škole Juraj Dalmatinac u Pagu, Vukovarska 8, s početkom u 10 sati.

0
0
0
s2smodern

pag7

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za dodjelu oznake „Hrvatski otočni proizvod“ na temelju podnesenog zahtjeva za otočni proizvod koji udovoljava uvjetima i kriterijima utvrđenim Pravilnikom o provedbi Programa »Hrvatski otočni proizvod i Javnim pozivom.

0
0
0
s2smodern

vlasici smokvica

Županijska uprava za ceste Zadarske županije obavještava korisnike o izvođenju radova izvanrednog održavanja - sanacije kolnika na lokalnoj cesti Vlašići - Smokvica.
Radovi počinju danas, 26. rujna, od spoja sa županijskom cestom kod Vlašića do naselja Smokvica. Za vrijeme radova promet će se regulirati sukladno odobrenoj privremenoj regulaciji prometa. Predviđeni rok trajanja je 45 radnih dana.

0
0
0
s2smodern

Pag popis

Prema službenim rezultatima popisa stanovništva iz 2021. godine Državnog zavoda za statistiku, Grad Pag ima ukupno 3175 stanovnika, što je za 671 osobu manje nego prema popisu iz 2011.-te kada je ukupno bilo 3846 stanovnika. Na razini cijele države, u odnosu na 2011. godinu, Hrvatska je izgubila 413 056 stanovnika odnosno njih 9,64 %. Prvi je to put od popisa 1961. godine da je broj stanovnika u Hrvatskoj manji od 4 milijuna.

0
0
0
s2smodern

obalni zid 5

Radovi na sanaciji obalnog zida na Staroj rivi i od Stare rive do plaže Prosika teku prema predviđenom planu. Prema projektu, obalni zid će se u cijelosti obnoviti, a uz obalni zid, u širini od 2, 7 m uredit će se šetnica koja će biti popločana i na njoj će biti posebna rasvjeta. Kod plaže Prosika izgradit će se rampa za invalide. Radovi će trajati do 31. ožujka iduće godine.

0
0
0
s2smodern

foto jadran riba

70 posto ih je ugroženoIstraživanje koje se bavi hrskavičnim ribama pokazalo je da u Jadran povremeno zalazi ili u njemu stalno živi 60 vrsta morskih pasa i raža, a prvi put je za svaku vrstu dana i kategorija ugroženosti koja je pokazala da je čak 70 posto jadranskih vrsta ugroženo.

0
0
0
s2smodern

R 1

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije kao nositelj politike razvoja otoka potiče i stvara povoljno okruženje za razvoj civilnog društva na otocima, jačajući ulogu i kapacitete organizacija civilnog društva uz njihovo umrežavanje.

0
0
0
s2smodern

oldtimeri1

U Pagu je održana izložba "oldtimera" u sklopu 21. oldtimer auto rally- a "100 kilometara Zadra" . Organizator je Oltimer klub Zadar, a početak rallyja bio je u Zadru okupljanjem i izložbom "oldtimera" na Obali Kneza Branimira te druženjem sudionika iz svih dijelova Hrvatske i inozemstva.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK