slusaonica01
livestream01
  • image

 Radio Pag vinogradarstvo

Vinogradari s otoka Paga završili su intradu, kako se na Pagu naziva berba grožđa. Berba je završila sredinom rujna. Premda vinogradarstvo na Pagu nema gospodarsko značenje kakvo je imalo nekada ipak je proizvodnja vina, travarice i prošeka značajan izvor prihoda za nekoliko stotina otočnih obitelji koje se bave vinogradarstvom.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Ana Fabijanić i gradonacelnik Ante fabijanić

Nakon sastanka između Ane Fabijanić i Mirjane Karavanić iz građanske inicijative Paške šapice, za spas maca lutalica, i gradonačelnika Grada Paga Ante Fabijanića, gradonačelnik je izdao priopćenje u kojem se navodi:

0
0
0
s2smodern

Radio Pag pomor periski

Pomor periski proteklih mjeseci je radikalno ubrzan, za njihov spas vrijeme se broji u danima, kažu stručnjaci. Znanstvenici će uputiti apel predsjedniku Republike, premijeru i predsjedniku Sabora s ciljem da se angažira sve državne resurse i preostale žive primjerke periski odmah stavi u karantenu te da se iz njih nastoji ostvariti intenzivan uzgoj mlađi.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Hrvatske sume

U tijeku je Javni poziv Hrvatskih šuma za prikupljanje ponuda za davanje u zakup šumskog zemljišta u vlasništvu Republike Hrvatske.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag plaza Prosika 1609

Turistička podsezona u Pagu, iako s malim brojem gostiju, još uvijek traje. Na glavnoj gradskoj plaži Prosika svakodnevno ima kupača, a još uvijek rade i pojedini ugostiteljski objekti.

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag azil

Udruga građana "Volim Vidaliće" uputila je prijedlog Gradu Novalji za osnivanje veterinarsko-higjeničarske službe i azila za napuštene i bolesne životinje.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag sapice 1

Paške šapice, facebook stranica iza koje se kriju žene divnog srca, pravo su osvježenje u gradu Pagu. Pod motom udomi, ne kupuj kućnog ljubimca, nahrani gladnu životinju, budi teta čuvalica ili barba čuvar na 24 do 48sati, prevezi šapice do veterinara ili udomitelja, doniraj hranu, sponzoriraj liječenje ili sterilizaciju, nekoliko žena okupilo su u vrijednu inicijativu spašavanja brojnih maca lutalica na području Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag zaglava

Javna rasprava o Prijedlogu Urbanističkog plana uređenja solarnog parka Zaglava trajat će od 17. rujna do 16. listopada 2020. godine. Solarni park Zaglava trebao bi se graditi sa pratećim građevinama potrebnim za tehnologiju proizvodnje unutar proizvodne zone Zaglava, koja je određena s površinom 25,0 ha.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK