slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Popustanje epidemioloskih mjera

U ponedjeljak, 1. ožujka, u većini kafića i restorana na otoku Pagu otvorene su terase. Većina stanovnika otoka Paga pozdravila je popuštanje epidemioloških mjera, navodeći kako sve izgleda normalnije kada je vani više ljudi i više druženja.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Radovi na Julovici

Na sportskim igralištima na Julovici postavljena je trava, novi golovi i zaštitne mreže i stvoreni su uvjeti za održavanje treninga i za rekreaciju. Postavit će se i rasvjeta kako bi se igrališta mogla koristiti i navečer, a postavit će se i sprave za vježbanje na otvorenom. Na Julovici treniraju sve dobne skupine igrača NK Pag, a igrališta redovito koriste i rekreativci.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Temperatura mora iznad prosjeka

Tijekom dosadašnjeg dijela zime, na Pagu su dnevne temperature zraka bile čak do 9 stupnjeva iznad prosjeka. Zbog toga bi zima 2020./ 2021. godine mogla ostati zabilježena kao najtoplija od kada se na otoku Pagu bilježe meteorološki elementi. To se odrazilo i na temperaturu mora.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Popravak ceste Smokvica Stara Povljana

Na lokalnoj cesti 63209 Smokvica-Stara Povljana odvijaju se radovi na sanaciji. Radove izvode Županijske ceste u suradnji s Gradom Pagom. Cesta je tamponirana i sanirana su mjesta na kojima su nastale rupe prilikom velikih oborina tijekom zime.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Paske maske

Kako je Radio Pag izvijestila Mirjana Karavanić, s gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem dogovoreno je da Grad Pag financira još jednu akciju sterilizacije uličnih maca. Također je rekla kako su Paške šapice ukinute. Naime, radilo se o inicijativi za sterilizaciju maca i lov na mace, a to je odrađeno.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Davor Fabijanic s predsjednikom Vlade Andrejom Plebkovicom

Zamjenik gradonačelnika Grada Paga Davor Fabijanić u Zadru je sudjelovao u dijelu programa posjete predsjednika Vlade RH i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića Zadarskoj županiji. S Davorom Fabijanićem u Zadru bio je i Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ-a Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Na Lokunji ce se urediti sportski centar

Grad Pag je uspješno završio postupak rješavanja imovinskopravnih odnosa na zemljištu na Lokunji na kojem se nekada nalazio klub i sportski centar Olympico. Grad Pag se kao vlasnik i posjednik uknjižio na zemljište površine 10. 600 m2. U skladu sa zakonom, a prije uknjižbe, određena je granica pomorskog dobra te je definirana granica između zemljišta koje pripada Republici Hrvatskoj i zemljišta koje pripada Gradu Pagu. Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić rekao je za Radio Pag kako gradska uprava, sada kada je vlasništvo konačno riješeno, ima velike planove za zemljište na Lokunji.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Toni Herenda kandidat SDP a za gradonacelnika

Toni Herenda, predsjednik GO SDP-a Grada Paga i gradski vijećnik, kandidat je SDP-a za gradonačelnika Grada Paga na lokalnim izborima što će se održati 16. svibnja ove godine.

0
0
0
s2smodern