slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Resized 20191111 121813

Grad Pag se, poput ostalih gradova u Hrvatskoj, priprema za Advent. Kako navode u gradskoj upravi Grada Paga, ove godine Advent u Pagu bit će bogatiji za dodatne sadržaje.

0
0
0
s2smodern

 Radio Pag Kolan kontejneri

Općina Kolan nabavila je tri kontejnera za tekstil koji će se postaviti u svim općinskim naseljima, u Mandrama, Kolanu i Kolanjskom Gajcu. To je nastavak projekta Eko Općina Kolan.

0
0
0
s2smodern

dRadio Pag Grad Novalja

Na temelju Odluke o stipendiranju učenika i studenata Grada Novalje koji se obrazuju za deficitarna zanimanja i Odluke o visini stipendija u školskoj/akademskoj 2019./2020. godini, Grad Novalja, Upravni odjel za poslove lokalne samouprave i uprave, Odsjek za gradske naknade i društvene djelatnosti raspisao je Natječaj za dodjelu stipendija učenicima i studentima Grada Novalje koji se obrazuju za deficitarna zanimanja u školskoj/akademskoj godini 2019./2020.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Skola stranih jezika Novalja

Škola stranih jezika Libar u Novalji održava tečajeve engleskog, njemačkog i talijanskog jezika. Nastava je počela 11. studenog u prostorijama Osnovne škole A. G. Matoša. Oni koji se nisu na vrijeme upisali, a željeli bi pohađati tečaj engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika mogu dobiti dodatne informacije na brojeve 091 729 9963 (tečaj engleskog i talijanskog jezika) i na broj 091 354 1930 (tečaj njemačkog jezika).

0
0
0
s2smodern

Radio Pag plima na Pagu

Obilne oborine, jako jugo i plima prouzročili su probleme u odvijajanju cestovnog i pješačkog prometa u većini naselja na otoku Paga. Moge prometnice su pod vodom, a nekima se ne može prelaziti vozilima, niti se preko njih mogu kretati pješaci. Na području grada Paga Državna cesta D-106, potez Sv. Jelena-Macel (Nasip Evelina Maržića) je veći dio noći od utorka na srijedu i u srijedu tijekom dana bio jedva prohodan za vozila. Dežurne ekipe Hrvatskih cesta i policije regulirali su promet. Velike količine mora nakupile se na prometnici od Katina do Macela, zbog čega su vozači koristili alternativnu prometnicu, nasip Mate Šavra, što je prouzročilo gužve i zastoje u prometu.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag STK Pag kineski trener

Kineski trener Zhou Hong iz Šangaja boravi u desetodnevnoj posjeti Stolnoteniskom kampu u Pagu, a u sklopu programa HSTS-a, sukladno sporazumu sa Veleposlanstvom NR Kine.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Bartol Kasic

U sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2019. Gradska knjižnica Pag, u suradnji s Društvom hrvatskih književnika Ogranak Zadar, obilježit će Dan Bartula Kašića.

0
0
0
s2smodern

Vatrogasci

Članovi DVD-a Novalja sudjelovali su u radionici "Spašavanje u prometu 2019". Radionicu vatrogasne službe organizirala je Udruga profesionalnih vatrogasaca Hrvatske, izvršni organizatori bili su Vatrogasna zajednica Karlovačke županije, Javna vatrogasna postrojba Grada Karlovca, Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba i Javna vatrogasna postrojba Grada Varaždina, a pokrovitelj je bila Karlovačka županija. Radionica je održana na Inženjerijskom poligonu "Cerovac".

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK