slusaonica01
livestream01
  • calc

Radio Pag Kapetanija pocinje raditi

Od 15. lipnja radit će ured Lučke ispostave u Pagu, potvrdio je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. Sredstva za plaću djelatnika osigurat će Grad Pag i TZ Grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Cruseri u Paskoj uvali

Gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić sudjelovao je u Zadru na sastanku s predstavnicima brodarske tvrtke Scenic Group i Županijske lučke uprave, a tema sastanka bila je stvaranje uvjeta za dolazak manjih cruisera u Pašku uvalu. Radi se o manjim cruiserima Scenic Groupe kapaciteta od 150 do 200 putnika koje ta tvrtka na svojim službenim mrežnim stranicama naziva "vilama na moru".

0
0
0
s2smodern

Radio Pag nova trznica

Na predjelu Macel u Pagu uređuje se gradska tržnica. Tržnica se radi na gradskom zemljištu na kojem je Grad Pag prethodno riješio imovinskopravne odnose. Na tržnici će biti sedam štandova i ribarnica.
"Taj projekt se dugo planirao i sada je konačno pri kraju. Posebno veseli što je naš domaći čovjek, ribar iz Proboja iz obrta "Ivana", uložio u uređenje ribarnice. Uz to, na natječaj za štandove, koji je bio raspisan prije dva mjeseca, javili su se obrtnici i potpisani su ugovori o najmu štandova," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Solana Pag prodana

Prema neslužbenim informacijama, "Solana Pag" nije ili uskoro više neće biti u portfelju Fortenova Grupe što znači da je Fortenova Grupa Solanu Pag prodala. U Fortenova Grupi Radio Pagu ovu vijest još nisu ni potvrdili ni osporili i čeka se službeno očitovanje.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Kip Solar Pag

Na Staroj rivi u Pagu, ispred nekadašnjeg pogona solane, postavljen je kip Solar kojeg je izradio kipar Tomislav Kršnjavi. Kip je lijevan u Ljevaonici Ujević iz Zagreba.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Poucna staza Dubrava Hanzine Pag

U Posebnom rezervatu šumske vegetacije Dubrava Hanzine uređena je drvena ograda i postavljeni su drveni temelji za poučnu stazu i vidikovac. Radi se o nastavku projekta uređenja Poučne staze u Posebnom rezervatu šumske vegetacije "Dubrava-Hanzine" koji je vrijedan 550.125 kuna. Od tog iznosa, preko Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, osigurano je 446.420 kuna, a iz potpore iz proračuna RH 78.780 kuna.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Gradsko vijece Grada Paga statistika

Prosjek godina kandidatkinja i kandidata na sve tri liste za članice i članove Gradskog vijeća Grada Paga je 47, 6 godina. Od 39 kandidatkinja i kandidata, žena je 17, a muškaraca 22. Na listi Koalicije Modes, HDZ i NS-Reformisti, čiji je nositelj Ante Fabijanić, je šest žena i sedam muškaraca. Prosjek godina kandidatkinja i kandidata na toj listi je 44, 6 godina.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag S otvorenja igralista u Vlasicima

U Vlašićima je svečano otvoren sportsko malonogometno igralište. Na svečanom otvorenju bili su predstavnici Grada Paga, Ante Fabijanić, gradonačelnik, Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika, Stipe Žunić, predsjednik GO HDZ- Pag, Slave Žunić, predsjednik MO Vlašići te predstavnici mađarskog izaslanstva Ivan Gugan, predsjednik Hrvatske državne samouprave u Mađarskoj, voditelj izaslanstva Jozo Solga, glasnogovornik Hrvata u Mađarskom parlamentu Miklos Soltesz, državni tajnik Ministarstva ljudskih resursa Richard Tircsi, zamjenik državnog tajnika i Tibor Radić, direktor pansiona Zavičaj.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK