slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag radovi na putu

Grad Pag obavještava građane da će dionica puta od Gradskog groblja Sv. Karin u Pagu do vrha Kiršina, na kojem je smješten odašiljač HRT-a, biti zatvorena za sav promet radi uređenja u sklopu projekta „Uređenje pješačko-biciklističke brdske staze „Zagrljaj kamena i vjetra“. Cesta će biti zatvorena do završetka radova na uređenju.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag STK Pag Korcula

Na 8. Prvenstvu jadranskih otoka u stolnom tenisu u Vela Luci na Korčuli, u jakoj konkurenciji u devet kategorija, Stolnoteniski klub Pagt je postigao velik uspjeh i osvojio 11 medalja. Na natjecanju je sudjelovalo preko100 natjecatelja s otoka Korčule, Zlarina, Paga, Lošinja i Krka. Stolnoteniski klub Pag predstavljala su 24 natjecatelja u kategorijama od najmlađih, klinaca do veterana 50+. Odličja su osvojili: zlato VITA ORLIĆ u kategoriji klinceze, zlato PATRIK KUSTIĆ u kategoriji klinci, srebro IVANO CVITKOVIĆ u kategoriji klinci, bronca ANTE PARO, klinci, bronca IVAN BULJANOVIĆ, klinci, bronca FILIP KUSTIĆ, najmlađi kadeti, srebro LUKA BUKŠA, kadeti, zlato MAJA JOVANOVIĆ, kadetkinja, srebro ANA MARIČEVIĆ, juniorka, bronca DRAGAN CVITKOVIĆ, veterani 40+ i bronca BOŽIDAR DONADIĆ, kategorija veterani 50+.

0
0
0
s2smodern

kbolan radio pag

Jedinstveni upravni odjel Općine Kolan objavio je poziv za predlaganje programa i projekata javnih potreba u područjima odgoja i obrazovanja, kulture, tehničke kulture, sporta i rekreacije, socijalne skrbi i zdravstva te ostalih programa iz područja društvenih djelatnosti od interesa za opće dobro Općine Kolan u 2020. godini.

0
0
0
s2smodern

kolan radio pag

U Kolanu će se održati edukacija pod nazivom "Poduzetništvo u budućnosti" koja je namijenjena poduzetnicima, poslovnim ljudima, prodavačima, direktorima prodaje i voditeljima timova. Organizator je društvo "Consulting" iz Maribora u suradnji s Dragicom Korenjak, dipl. manag. koja će održati predavanja. Edukacija će se održati 12. listopada od 10 do 13 sati, uz dvije stanke od 15 minuta. Broj sudionika nije ograničen. Ciljevi seminara su uspostavljanje dobrog odnosa i empatiju sa sugovornicima, aktivno slušati, prihvatiti i nametnuti konstruktivne kritike, poboljšati međusobnu komunikaciju, pružiti dodatnu motivaciju i dati nove ideje za rast prodajnih rezultata. Izlaganje Dragice Korenjak se sastoji od tri modula koji imaju cilj stvoriti kompetentan i motiviran stručni kadar.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Novalja Zazelimo Mozemo

U Gradskoj knjižnici "Ivan Palčić" u Novalji održana je početna konferencija u sklopu projekta "Zaželimo možemo" te su potpisani Ugovori o radu. Vrijednost projekta je 2.167.995.43 kuna. Projekt sufinancira Europska unija bespovratnim sredstvima Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je Grad Novalja, a partneri su Ministarstvo rada i mirovinskog sustava, Hrvatski zavod za zapošljavanje i Centar za socijalnu skrb.

0
0
0
s2smodern

Novalja Odbojka

Odbojkaški klub "Novalja" započeo je sportsku sezonu 2019./2020. Prvo kolo klub je započeo protiv "OK Bibinje" s uvjerljivom pobjedom od 3:0 i tako su upisana prva 3 boda u novoj sezoni. Trenerica OK "Novalja" je Ivana Balog.

0
0
0
s2smodern

 


Radio Pag HOP Cres

Obrt MIH iz Kolana, Solana Pag-Pag i Bio plant d.o.o. Povljana dobili su oznake HOP-Hrvatski otočni proizvod.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Kolan sadnice

Općina Kolan pridružila se Građanskoj inicijativi "Zasadi drvo, ne budi panj". Nabavljeno je oko 100 sadnica i kada se donese odluka o datumu sadnje, o tome će Općina Kolan obavijestiti javnost. U ovu inicijativu uključili su se brojni volonteri, škole, udruge, vrtići, općine i gradovi u Hrvatskoj.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK