slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image

Radio Pag Stari grad crkva

U Zadru je, u Kneževoj palači, održana početna konferencija projekta Kulturna ruta putevima liburnskog, rimskog i hrvatskog nasljeđa Zadarske županije. Grad Pag je na konferenciji predstavljao zamjenik gradonačelnika Davor Fabijanić.

0
0
0
s2smodern

Radovi na uređenju igrališta u sklopu Dječjeg vrtića Paški mališani su u završnoj fazi, a do kraja mjeseca očekuje se i njegova primopredaja. - potvrdila je to ravnateljica vrtića Ljubica Fabijanić. Radi se o projektu vrijednom oko milijun kuna, a financirali su ga Ministarstvo regionalnog razvoja RH i Grad Pag kao osnivač.

0
0
0
s2smodern

Na Goliji u Pagu počeli su radovi na asfaltiranju ceste koja je iskopana radi izvođenja radova na izgradnji sustava "Kanalizacijska crpna stanica CS3-Jadran" s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima u ulici Golija. Radovi su zaustavljeni je se, kako je potvrđeno u Komunalnom društvu Pag, prilikom izvođenja radova na izgradnji sustava "Kanalizacijska crpna stanica CS3-Jadran" s pripadajućim kanalizacijskim kolektorima u ulici Golija, utvrdilo kako zatečeno stanje nije u skladu s projektiranim.

0
0
0
s2smodern

bmtr

U petak 29. ožujka 2019. s početkom u 19 i 30 sati u Kneževom dvoru u Pagu bit će prikazan dokumentarni film redatelja Luke Klapana Bruški martirij.

0
0
0
s2smodern

Novalja bila noc

Društvo prijatelja Hajduka Novalja organizira Bilu noć Hajduka u subotu 23. 03. od 20: 00 sati u hotelu Liberty u Novalji. Na programu će biti bogata tombola, mogućnost učlanjivanja u DPH Novalja, aukcijska humanitarna prodaja dresova bivših i sadašnjih igrača KNH Hajduk i brojni drugi sadržaji. Posebni gosti večeri bit će predstavnici HNK-a Hajduk Split, a za zabavu će se pobrinuti Bracera i Milenium band.

0
0
0
s2smodern

Turistička zajednica Grada Novalje i agencija Sunturist Novalja pokrenuli su sjajan projekt upoznavanja područja grada Novalje za domaće stanovništvo.

0
0
0
s2smodern

U petak 29. 03. u 17 sati u Kneževom dvoru u Pagu održat će se atraktivno predavanje „Od pronalaska do turističke atrakcije“ na temu podvodnog arheološkog nalazišta na lokaciji Letavica kod Šimuna. Na toj lokaciji je u srpnju 2018. godine pronađen potonuli rimski brod iz 1. st. prije Krista.

0
0
0
s2smodern

Radio Pag Life on Mars

Za treću utrku Life on Mars, koja će se održati 30. ožujka u Metajni, do sad je prijavljeno oko 320 natjecatelja iz pet zemalja. Prijave za utrku zaprimaju se online do 21. ožujka u 23.59 sati.
Utrka je od svog prvog izdanja posvećena svevremenskom hitu Life of Mars, s obzirom na to da su kameni pejzaži otoka Paga nalik mjesečevim pejzažima i kao takvi predstavljaju neponovljivu atrakciju.

0
0
0
s2smodern