slusaonica01
livestream01

37 IMG 2123

U Kolanu je, svečanom sjednicom Općinskog vijeća, zabavnim i kulturnim programom, obilježen Dan Općine Kolan, njezin 21. rođendan.

Pećirko

U sjedištu gradske uprave Grada Paga, u uredu gradonačelnika, održan je radni sastanak na temu projekta Kulturno-poduzetničkog centra čiji je nositelj Srednja škola Bartola Kašića Pag.

Ante

Poštovani,

u vezi s netočnim navodima koje je u medijima iznio Marko Kolega, pročelnik UO za zdravstvo Zadarske županije, osjećam potrebu pojasniti situaciju vezanu uz problematiku zdravstvene skrbi na području Grada Paga.

Hitna Pag

Pročelnik Upravnog odjela za zdravstvo Zadarske županije mr. sc. Marko Kolega, dr. med., reagirao je na priopćenje iz Grada Paga o nedostatku dodatne medicinske skrbi.

Pag Nedostatak lijecnika

Grad Pag suočava se s ozbiljnim nedostatkom adekvatne medicinske skrbi i liječnika, što je izazvalo veliko nezadovoljstvo među građanima i posjetiteljima.

Rab Lun

Linija Rab-Lun-Rab je međužupanijska linija koja povezuje otok Rab i otok Pag. Ukupna duljina linije iznosi 4,5 NM, a u prometu je od 1974. godine, kada je ukinuta brodska linija koja je preko Raba povezivala otok Pag odnosno Lun s Rijekom.

448924537 981801970616153 2717337480413447546 n

Grad Pag je od 20. do 23. lipnja bio središte kulturnih zbivanja zahvaljujući 13. Međunarodnom festivalu čipke.

Pag Ljeto 2024

Donosimo objavu organizatora: Turistička zajednica Grada Paga i ove godine u turističkoj sezoni organizira Pag Outdoor Summer ture - sportske aktivnosti za sve uzraste na području Grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK