slusaonica01
livestream01

Pag Postavljeni novi nosaci za bicikle

Na obalnom dijelu stare gradske jezgre Paga postavljeni su novi nosači za parkiranje bicikla. Kako je rekla Vesna Karavanić, direktorica Turističke zajednice Grada Paga, radi se o dijelu projekta Outdoor na kojem zajednički rade Turistička zajednica i Grad Pag.

0
0
0
s2smodern

Gradonacelnik Ante Fabijanic na svecanoj sjednici Gradskog vijeca Grada Paga

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća Grada Paga, održane u prigodi Dana Grada Paga, gradonačelnik Ante Fabijanić je rekao kako su Pažani s razlogom ponosni što grad Pag, kao rijetko koji grad, ima svoj rođendan, a to je 18.svibnja 1443. godine, dan kada je položen kamen temeljac za Zbornu crkvu Uznesenja Marijina i za kulu Skrivanat, što je bio početak izgradnje novog, današnjeg grada Paga.

0
0
0
s2smodern

Izbori za vijeca MO na podrucju Grada Paga

Na temelju članka 37.Odluke o provedbi izbora za članove vijeća Mjesnih odbora na području Grada Paga Gradsko izborno povjerenstvo objavilo je službene rezultate izbora održanih u nedjelju, 22. svibnja.

0
0
0
s2smodern

Pag Predstavljen CD Pagu moj Djecjeg zbora Vijolice

U Domu kulture u Pagu Dječji zbor "Vijolice" predstavio je svoj novi, deveti nosač zvuka, CD pod nazivom „Pagu moj“. Na CD-u je deset pjesama, „Celi grad bi proša“, „Dojdite na pjacu“, Naš otok Sunca“, „Moj dide“, „Solinarka i kulik“, „Na kušinu“, „Di to ima“, „Paška glazba“, „Takvi smo pa ca“ i „Paška bura“.

0
0
0
s2smodern

Deratizacija na podrucju Grada Paga

Djelatnici tvrtke Ciklon, d.o.o. za sanitarnu zaštitu čovjekove okoline, Zadar provodit će mjere sustavne deratizacije na području Grada Paga. Izlaganje zatrovanih mamaca za štetne glodavce obavljat će se od 23. do 27. svibnja od 08:00 do 15:00 sati. Suzbijanje štetnih glodavaca provest će se izlaganjem zatrovanih mamaca na sva mjesta gdje se oni obično pojavljuju, kao što su podrumi, dvorišta i eventualno tavani.

0
0
0
s2smodern

Obnova Policijske postaje Pag

Poslije ljeta počet će radovi na adaptaciji i obnovi zgrade Policijske postaje Pag i okoliša oko zgrade. Natječaj za radove na adaptaciji i obnovi zgrade Policijske postaje Pag raspisan je prije dva mjeseca.

0
0
0
s2smodern

Svecano obiljezen Dan Grada Paga

U Pagu je, 18. svibnja, na Dan utemeljenja današnjeg grada Paga, obilježen Dan Grada Paga. Program obilježavanja počeo je u 08:00 sati polaganjem vijenaca na Gradskom groblju u Pagu.

0
0
0
s2smodern

received 420053216243449

U pravom sportskom ozračju odbojkašice Fortune dočekali su OK Novalja i odigrale 3 utakmice. U utorak 17. svibnja 2022. godine u školskoj sportskoj dvorani Pag odigrane su dvije utakmice odbojke za mlađe i jedna utakmica odbojke za starije članice kluba. U kategoriji mlađih igralo se na tri seta i najmlađe fortunašice ostvarile su jedan poraz i jednu pobjedu. Starija ekipa Fortune je u 4 seta ostvarila poraz od OK Novalja.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK