slusaonica01
livestream01

17 IMG 2077

U suradnji sa Hrvatskim veslačkim savezom i Veslačkim savezom Dalmacije Veslački klub Pag organizirao je 2. mini regata za kup Dalmacije 2024. koja se održala u nedjelju 13. listopada. VK Pag je nastupio sa 6 posada u 4 kategorije i osvojio 5 medalja.

53 IMG 0654

"Misec paške soli“ manifestacija je koju organizira Solana Pag u suradnji s TZ Grada Paga, Paškom siranom i malim proizvođačima otoka Paga. Tijekom rujna ova manifestacija privukla je brojne posjetitelje koji su kroz četiri tematska petka mogli uživati u raznim događanjima od prezentacije i degustacije vina i sira domaćih proizvođača, radionice suhozidne gradnje, radionice filcanja vune, žgribanja soli, foto safarija i izložbe fotografija, pričaonice, Sajma paških rukotvorina i otočnih proizvoda, prezentacije i degustacije Nadalina čokolade sa soli do večeri klapske pjesme u klapu Galiota.

49 IMG 0004

U sklopu programa Miseca paške soli na prostoru ispred I. Magazina soli održan je sajam paških rukotvorina i otočnih proizvoda.

16 IMG 9254

Pag, 13. rujna 2024. Temperatura se preko noći uz kišu i vjetar spustila na jesenske vrijednosti.
Elvis Šmit/Radio Pag

3 IMG 4061

Dječji zbor Vijolice, osnovan 2001. godine u Osnovnoj školi Jurja Dalmatinca u Pagu, u srijedu 21. kolovoza 2024. održao je koncert u atriju Kneževog dvora za publiku najmlađih, njihovih roditelja i baka i djedova te bivših Violica. Od uvodnih pjesama Torba đačka i Čemu služi učiteljica do svima poznatih Na kušinu i Imam seku, imam brata publika je sa Violicama pjevala i plesala do kraja koncerta.

37 IMG 3962

15. kolovoza, na blagdan Velike Gospe u 18 sati iz Starog grada krenula je zavjetna procesija sa kipom Majke Božje. Zavjetna procesija s kipom Majke Božje održava se u Pagu od 1855. godine. U Zbornu crkvu Marijina Uznesenja stigli su oko 19 sati nakon čega je u crkvi održana sveta misa koju je predvodio monsinjor Milan Zgrablić, Zadarski nadbiskup.

Sajam Pag III 14

Jučer je u Pagu, ispred I Magazina soli, održan sajam pod nazivom "Najboje od Paga", gdje su lokalni proizvođači s otoka Paga predstavili svoje autentične, domaće proizvode.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK