slusaonica01
livestream01

vdp kastelanski djir 52

U nedjelju 21. srpnja završile su 26. Večeri dalmatinske pisme u Kaštelima.

Dvadeset klapa s dvadeset novih dalmatinskih pop pjesama, predstavilo se mnogobrojnoj publici na poljani pored crkve svetog Mihovila u Kaštel Kambelovcu, a nagradu publike ove godine odnijela je ženska klapa Marjan. Prošlogodišnji miljenici publike, klapa Sol iz Paga ove godine osvojila je 3. nagradu publike. Stručni sud najboljom je proglasio klapu Berulia iz Brela i pjesmu Ne daj da odem.

image002

20. 7. 2024. na starom trajektnom pristaništu u mjestu Rtina Miletići događa se šesti po redu Derivat festival dobre glazbe i druženja pod vedrim nebom, na obali mora. Nastupaju M.O.R.T. iz Sinja, Pips chips & videoclips iz Zagreba, Foncedalle iz Francuske i proto tip iz Beograda. Uz glazbeni program organiziran je i mali sajam lokalnih proizvođača uz šankove i gastronomiju.

More dva do tri 2

Isprepletenost mirne liričnosti, neopterećnosti i harmonične slikovitosti s razigranim motivima i trenucima začudnosti temelj je glazbenog izričaja autorskog trija More dva do tri koji je 15. srpnja objavio svoj prvi studijski album Vrtlog koji ostaje iza riječi.

14 IMG 1169

Velikom, dvodnevnom, rock feštom najveća hrvatska craft pivovara Medvedgrad proslavila je 30. rođendan.
Nakon prošlogodišnjeg, vrlo uspješnog izdanja, vidi se da je netko sjeo, promislio i donio odluke koje su ovaj festival učinile još boljim. Dobar raspored štandova, povoljne cijene piva i kvalitetan izbor street fooda su postavile kvalitetan temelj dobroj zabavi. Vođeni razgled pogona s Gričkom vješticom dobar je uvod u večernji program.

image0

Najjači dvodnevni rock festival u Pivovari Medvedgrad: Brundanje 2024: Craft, Rock & Street Food i zabava od sumraka do kasno u noć

7 IMG 2576

Od 24. do 26. lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu održao se 16. INmusic festival.

INmusic festival najveći je godišnji glazbeni festival na otvorenome u Hrvatskoj. Održava se svake godine krajem lipnja na jarunskom Otoku hrvatske mladeži u Zagrebu. Prvi put održan je 2006. godine.

Manifest

Pogledajte gdje je grupa Manifest snimila svoj novi spot. 

Manifest, mladi bend koji opisuje svoju glazbu kao trinity pop, nakon uspješnog singla "Reci zašto s njim" s kojim su osvojili slušatelje, predstavlja ljetnu poslasticu "Tko zna gdje".

split24 2

TBF-ovci pojačani Jazz orkestrom HRT-a će s gledateljima s Prokurativa brzo otplutati u srce New Yorka, brojni izvođači će pjevati uspješnice Tea Trumbića, jednog od najtrofejnijih skladatelja i tekstopisaca Splitskog festivala uopće, dok će poseban naboj imati Završna večer s 23 nove skladbe.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK