slusaonica01
livestream01

Radio Pag d.o.o. nudi usluge marketinga i medijskog oglašavanja putem radijskih emisija i posebnih programa (najava, Jinglova, telop reklama, banera i sl). Osim radijskog programa nudimo reklamiranje putem multimedijalnog portala na domeni www.radiopag.hr. Za sve informacije oko zakupa reklamnog prostora obratite nam se na:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili 00385 (0)23 214 987


Reklamne pozicije


Naslovna stranica

Ostale podstranice

Full frame prikaz oglasa

Naslovna stranica
  • Baner 1N - statični ili izmjenjivi baner dimenzija 1200 x 150 px
  • Baner 1L - Statični ili izmjenjivi baner dimenzija 1200 x 50 px
  • Baner 1S - slide baner s efektom iskakanja i vremenskim okidačem (prema potrebi) širine max 300 px i neograničene visine. Mogućnost kombiniranja prikaza u gornjoj, donjoj, lijevoj, desnoj ili centralnoj poziciji ekrana.
Ostale podstranice
  • Baner 2N - statični ili izmjenjivi baner dimenzija 1200 x 150 px
  • Baner 2L - Statični ili izmjenjivi baner dimenzija 250 x 250 px
  • Baner 2S - slide baner s efektom iskakanja i vremenskim okidačem (prema potrebi) širine max 300 px i neograničene visine. Mogućnost kombiniranja prikaza u gornjoj, donjoj, lijevoj, desnoj ili centralnoj poziciji ekrana.
Full frame prikaz oglasa
  • Oglas se prikazuje u središnjem djelu ekrana ili zauzima cijelu površinu ekrana. Ovakav prikaz naplaćuje se po terminu (brojivo u sekundama), poziciji ( naslovna ili podstranica) te okidaču oglasa vezanom uz cookie i IP adresu posjetitelja (samo jednom, svakih 1 sat, svaki novi posjet, nakon određenog broja klikova i sl.)

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK