slusaonica01
livestream01

vk kup

Veslači iz Paga sudjelovali su na Kupu Dalmacije, Memorijal Ivan Jerčić i Toni Čavka, u organizaciji Veslačkog kluba Marina Kaštela u Kaštel Kambelovcu. Veslalo se od ranog jutra, prije nego je zapuhalo jugo u popodnevnim satima. Start je bio na mulu u Lukšiću, a cilj pred Veslačkim klubom u Kambelovcu. U konkurenciji 14 klubova i 400 veslača i veslačica u ukupno 36 utrka veslači Veslačkog kluba Pag postigli su slijedeće rezultate: Josipa Čemeljić 4.mjesto, Marin Paro 4.mjesto, Matija Čemeljić 5. mjesto i Marija Tičić 5. mjesto. Iz uprave Kluba čestitali su svim veslačima i veslačicama na postignutim rezultatima te zahvalili Gradu Pagu na pruženoj potpori.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto:VK Pag

Humanitar trurnir naslovnica

U organizaciji UO Puntina, MO Miškovići i MNK Pag ovog vikenda u Miškovićima na otoku Pagu održao se Humanitarni malonogometni turnir. Turnir je organiziran u humanitarne svrhe za pomoć Marku Radosloviću, samohranom ocu dvoje malodobne djece koji boluje od dječje paralize, a sva prikupljena sredstva donirat će se za kupnju električnog vozila za osobne potrebe.

zlato

U nedjelju 5. svibnja u Makarskoj su veslači Veslačkog kluba Pag nastupili na 4.

P1038388

U nedjelju 28.04.2024. godine u gradsko-školskoj športskoj dvorani Novalja održan je 1. Memorijalni turnir „Milan Rausavljević“. U spomen na svog osnivača i prvog rukometnog trenera kluba, RK Pag organizirao je turnir u mini i super mini rukometu za uzraste 2016/2015 godište i 2013/2014 godište. Na turniru su nastupili RK Mini sunce s 4 ekipe, ŽRK Vinodol s 2 ekipe, RK Vodice s 4 ekipe, RK Adriatic s 2 ekipe i RK Pag s 2 ekipe. Na samom otvaranju turnira okupljene je pozdravio predsjednik Rukometnog saveza Zadarske županije Filip Perić, koji je ujedno i otvorio turnir.

1 naslovna NK pag Vis

Povodom proslave Sv. Jurja i Dana Grada Visa NK “Vis” organizira tradicionalni malonogometni dječji turnir Sv. Jurja Vis. Ovogodišnje, 16. izdanje turnira, trajalo je od četvrtka do nedjelje. Među 20 ekipa koje su se natjecale na Visu bili su i mladi nogometaši NK Paga u 3 kategorije, papaline, tići i mlađi pioniri (2011/2012, 2013/2014, 2015/2016).

1 naslovna Cro Race

Svjetska biciklistička elita opet će se okupiti na Pagu nakon što je prošle godine Portugalac Iuri Gabriel Dantas Leitão zabilježio trijumfalnu pobjedu u Novalji. U napetom finalnom sprintu na drugoj etapi CRO Race utrke Leitão je osvojio prvo mjesto, a zahvaljujući kadrovima koji su otišli u svijet Novalja i Pag s punim su se pravom upisali na globalnu kartu ciklo destinacija.

Rijeka 39 mladji juniori

Proteklog vikenda se u Rijeci održao 39.Kup grada Rijeke, stolnoteniski turnir u organizaciji STŠK Srdoči. Nakon prošlogodišnje rekordne posjećenosti 38. izdanja turnira na kojem je nastupio 251 igrač i igračica u 8 mlađe uzrasnih kategorija organizatori su turnir preseliti iz školske dvorane na Srdočima u veću dvoranu u Matuljima.

 Lifeon mars7

Pred Uskrs u Metajni je održano 7. izdanje trail utrke Life on Mars u organizaciji Treking lige. Ove godine ukupno se prijavilo 1051 natjecatelj iz 16 zemalja uključujući Kinu, Haiti i Maršalske otoke, a najbrojniji su bili trkači iz Hrvatske i Slovenije. Startalo se u 3 kategorije. Light stazu u dužini od 7 kilometara najbrže je pretrčao Ožbej Šekoranja iz Slovenije.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK