slusaonica01
livestream01

WhatsApp Slika 2023 11 05 u 14.13.06 de048577

Rukometni klub Pag započeo je svoju sportsku godinu sa izuzetnim uspjehom! Osvojena srebrna medalja, četvrto mjesto i nagrade za igrače koji su se našli u najboljoj petorci u obje kategorije: Rafael Grašo u kategoriji 2013./2014. godište i Nera Čemeljić u kategoriji 2015./2016. godište 05. studenog 2023. godine u organizaciji RŠK Mini-Sunce Biograd održan je turnir u mini i super mini rukometu. Na turniru je sudjelovala 21 natjecateljska ekipa u 2. natjecateljske kategorije. Igralo se u kategorijama 2013./2014. godište i 2015./2016. godište, a natjecanje se održalo u sportskoj dvorani Osnovne škole Biograda na Moru.

Olea kup

U Novalji se treću godinu za redom održava Međunarodni nogometni kup Olea U-17. Tom prigodom gradonačelnik Ivan Dabo primio je u Gradskoj upravi predstavnike klubova i organizatore. Gradonačelnik je sudionicima poželio puno sportske sreće i dobrih poteza na terenu te ih upoznao s brojnim budućim projektima na području grada, s posebnim naglaskom na

Stolni tenis STK Pag mlošinj

 

U Malom Lošinju se 14. listopada održalo „11. Prvenstvo jadranskih otoka“ u stolnom tenisu. Natjecanje je to koje se održava svake godine na drugom otoku, a nakon Paga prošle godine ove godine domaćin je bio STK Lošinj, pod pokroviteljstvom Hrvatskog stolnoteniskog saveza. Natjecalo se 117 natjecatelja sa Korčule, Brača, Zlarina, Paga, Raba, Krka i Lošinja, u kategorijama od dječjih do veteranskih.

Veslači Jelsa vijest

U subotu 14. listopada 2023. u Jelsi na Hvaru je održana četvrta mini kup regata veslačkog saveza Dalmacije. Regata je organizirana povodom 45. godina postojanja i uspješnog djelovanja Veslačkog kluba Jelsa.
U konkurenciji 200 veslačica i veslača iz 9 dalmatinskih klubova članovi Veslačkog kluba Pag ostvarili su slijedeće rezultate:

for

Odbojkaški klub Fortuna utakmicama na domaćem terenu započeo je natjecateljsku sezonu. Ovog vikenda odigrali su prve utakmice Međužupanijskog natjecanja za mlađe kadetkinje 2023/2024 i III. Odbojkaške lige za žene protiv OK Mladost 2000 iz Knina. Usprkos borbenosti domaćina gosti se vraćaju kući sa svih 6 bodova.

Orada kup

Nakon nekoliko godina pauze u nedjelju 1. listopada održan je Kup Marka Čepula. Usprkos jakom burinu 9 brodica isplovilo je prema planu. Natjecalo se 18 takmičara podijeljenih u 9 ekipa. Lovilo se do 13 sati, a zatim se pristupilo vaganju ulova.

Cro race

Portugalski biciklist Gabriel Dantas Iuri Leitao iz ekipe Caja Rural pobjednik je druge etape biciklističke utrke Cro Race. S vremenom 2h 39'16'' Leitao je završnom sprintu bio brži od pobjednika prve etape Talijana Elie Vivianija, koji je zadržao ukupno vodstvo. Trećeplasirani druge etape Cro Rece vožene u dužini od 114.5 kilometara od Biograda na Moru do Novalje na Pagu bio je Alexander Kristoff. To je ujedno i vodeći trojac nakon prve dvije etape.

vetreani 2 kolo

Utakmicom lige veterana 23/24 na igralištu Julovica završen je paški nogometni vikend.
Veterani NK Paga u 5. kolu su ugostili ekipu NK Sabunjara. Već u prvoj minuti NK Sabunjar poveo je pogotkom Kresovića. Veterani NK Paga ne posustaju već igraju napadački i u 62 minuti Nikola Radan na asistenciju Marina Fabijanića poravnava rezultat na konačnih 1:1.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK