slusaonica01
livestream01

NK PAG seniori 1

Nakon višegodišnje pauze ovaj vikend sve kategorije NK Paga istrčale na teren u službenim ligaškim utakmicama.


Prvi put od sezone 2019/20. seniori NK Paga odigrali su službenu ligašku utakmicu. Mlada paška ekipa ugostila je NK NOŠK na domaćem terenu pred 60ak gledatelja. Dvije gužve pred golom domaćina u prvom poluvremenu urodile su pogodcima za NOŠK koji doma odlaze sa tri boda.
Sljedeću priliku da se dokažu paški nogometaši imaju sljedeći tjedan kad im u goste dolazi NŠK Sveti Mihovil.
Juniorski sastavi škole nogometa NK Paga su odigrali 2. kolo ligaških natjecanja. Kako su prošli izvještavaju nas iz NK Paga:
"Za vikend su naše mlađe kategorije odigrale susrete s vršnjacima iz NK Zare i HNK Zadra.
Jedinu pobjedu za naš klub ostvarili su tići golom Roka Čabraje, našeg Čabija kojom tići upisuju drugu pobjedu u dva odigrana kola!
Papaline su unatoč dva pogotka Adriana Radana, ostali bez uspješnosti jer su papaline NK Zare zabili svojih 6 golova.
Mlađi pioniri su na Bagatu ostali bez svojih šansi jer su dečki iz HNK Zadra iskoristili svoje prilike i odnijeli uvjerljivu pobjedu.
Pioniri su isto tako uvjerljivo izgubili od svojih vršnjaka, a jedini gol za naše je postigao Ivano Cvitković.
Ovog puta protivnici su bili uspješniji i zasluženo pobijedili, ali treba nastaviti dalje i u budućnosti biti još bolji i uporniji!"
Veterani NK Paga u 5. kolu lige veterana gostovali su kod Arbanasa na pomoćnom igralištu Stanova. Nakon gola Marka Bilevara u 1. minutio utakmice te ponovo u 16. minuti veterani NK Paga nisu se predali te u drugom poluvremenu Crljenko i Persola zatresli su mrežu domaćina, ali treći pogodak domaćina ipak im osigurava pobjedu i tri boda.

Elvis Šmit/Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK