slusaonica01
livestream01

Cro Race

Deveto izdanje međunarodne biciklističke utrke CRO Race održava se od 1. do 6. listopada, a biciklisti će kroz šest etapa prijeći gotovo 1000 kilometara kroz Hrvatsku.

Start prve etape je 1. listopada u Vodicama kod Spomenika Palim Borcima NOB. 2. listopada 2024. na cestama Zadarske i Ličko-senjske županije vozit će se druga etapa CRO Racea na kojoj sudjeluje oko 150 biciklista, prateće službe i osiguranje, kroz etapu od Biograda na Moru preko Zadra, Paga do Novalje.

 Na prometnicama kojima se kreće utrka bit će na snazi privremena regulacija prometa na
dijelu javnih cesta te će se ograničenje prometa na navedenim dionicama vršiti uz nazočnost
djelatnika MUP-a i predstavnika organizacije. Svi vozači motornih vozila koji se zateknu na dionicama kretanja biciklista pozivaju se da se strogo pridržavaju uputa policije i službenika organizacije. Očekuje se da će biciklisti proći otokom Pagom u vremenu od 15 do 17 sati trasom: D106 (Posedarje) – D106 Paški most – D106 (Dinjiška) – D106 Zadarska (Pag) – D106 Evelina Maržića – D106 Riječka – D106 (Kolan) – (Novalja) – D107 Slatinska – D107 Obilaznica – 5151 Caskin put – D106 – D107 Slatinska – D107 Obilaznica CILJ Hotel Olea – Burin bok.
Organizatori zahvaljuju građanima na razumijevanju i suradnji te pozivaju sve da podrže bicikliste prilikom njihovog prolaska preko Paga.

Elvis Šmit/Radio Pag

Cro-Race
image

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK