slusaonica01
livestream01

cro race Danijel Palčić

Kolumbijac Juan Sebastian Molano iz momčadi UAE Emirates pobjednik je druge etape biciklističke utrke CRO Race, duge 114.5 kilometara, koja se vozila od Biograda na moru preko Zadra i duž otoka Paga do Novalje gdje je bio cilj 2 etape.

 

Molano je etapu dobio u završnom sprintu u Novalji ispred Talijana Giovannija Lonardija i Australca Sam Velsforda. Drugo mjesto bilo je dovoljno da Lonardi preuzme prvo mjesto u ukupnom poretku. U drugoj etapi istaknuo se 20-godišnji Zadranin Nicolas Gojković, koji vozi za slovensku momčad Adria Mobil, koji je u svom debitantskom nastupu na CRO Raceu osvojio prolazni sprinterski cilj u Zadru i tako uzeo i tri sekunde bonusa, završivši na 17. mjestu. U ukupnom poretku drži izvrsno osmo mjesto te je najbolje plasirani hrvatski vozač u utrci.
9. izdanje biciklističke utrke Cro race preko HRT i Eurosporta moglo se pratiti u 190 država svijeta i u nekoj formi će dosegnuti oko 1,5 milijardu kućanstava u svakom kutku planeta, što ovu utrku čini i važnim promotorom Hrvatske.
Biciklistika utrka Cro Race danas se nastavlja 154 kilometra dugom dionicom Otočac - Opatija.

Elvis Šmit/Radio Pag, Foto:Danijel Palčić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK