slusaonica01
livestream01

arbunijada naslovna

Proteklog vikenda u Novalji je održano je otvoreno sportsko ribolovno natjecanje "Arbunijada 2024".


Natjecalo se u kategorijama: seniori štapom iz brodice, seniori rukom iz brodice i juniori U-16 štapom s obale. Na natjecanju su sudjelovala 42 natjecatelja, od toga 4 juniora.
Ukupno je ulovljeno i na vagu doneseno 684 primjerka očišćene ribe ukupne težine 89,687 kg. Od toga je ulovljeno i na vagu doneseno 604 primjerka očišćenih arbuna težine 78,782 kg što znači da je prosječna ulovna težina arbuna na ovom natjecanju iznosila 131,12 g. Najveći ulovljeni arbun težio je 385 g, ulovljen je u kategoriji štapom iz brodice, a ulovio ga je natjecatelj iz slovenskog kluba „Oradela“ Piran, Rado Fink.
U kategoriji juniori U-16 štapom s obale najuspješniji je bio Frane Kralj iz domaćeg ŠRD "Luc" Novalja. U kategoriji seniori rukom iz brodice s 7545 bodova najuspješniji je bio Zlatko Škunca iz ŠRD "Luc" Novalja. Najveći broj natjecatelja sudjelovao je u kategoriji štapom iz brodice. Najuspješniji je bio Damir Veršić iz SRD Sipa iz Kolana, slijedi ga Rado Fink, a treće mjesto su podijelili Tomislav Biondić iz DSRPA "Uskok" Senj i član SRD "Orada" Pag Marin Budanović.

Elvis Šmit/Radio Pag Foto: ŠRD "Luc" Novalja

arbunijada-2024-0
arbunijada-2024-1
arbunijada-2024
arbunijada-2024-3

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK