slusaonica01
livestream01

NŠK Pag veterani

Škola nogometa NK Paga protekli vikend na domaćem terenu startala je s novom sezonom.
Mlađim pionirima u goste su došli vršnjaci NK Novalje i doma odnijeli tri boda nakon tri gola u mreži domaćina. U preostale tri kategorije gostovao je Sveti Mihovil iz Sutomišćice, a iz NK Paga izvještavaju nas kako je prošlo:
"Papaline su protiv Sv. Mihovila povele, međutim u rapsodiji golova "boduli" su odnijeli sva 3 boda. Za Pag su zabijali Maxim Milković jednom i Adriano Radan dva puta.


Tići su otvorili sezonu s pobjedom protiv Sv. Mihovila, a golove za pobjedu postigli su Reno Dabo i Gabriel Vučković dok je treći bio autogol.
"Boduli" su odnijeli uvjerljivu pobjedu i protiv naših pionira. Nakon odličnog starta i čak par zicera koje naši nisu iskoristili, gosti su realizirali te odnijeli 3 boda."
U 4. kolu Lige veterana, veterani NK Paga na domaćem terenu podijelili su bodove s benkovačkim HNK Velebit. Nakon 1. poluvremena bez golova, drugo poluvrijeme s igračem više veterani NK Paga preko Marina Fabijanića postižu vodeći pogodak međutim ne uspijevaju iskoristiti niz šansi, a gosti to koriste i Hasanović u 66. minuti izjednačava rezultat na konačnih 1:1. 
Ovaj vikend počinje natjecanje i za seniore NK Paga. Seniori će ugostiti novigradski NOŠK, a vikend nakon toga u goste im dolazi Sveti Mihovil iz Sutomišćice.

Na stadionu Cissa, Straško, pred 40 gledatelja, NK Novalja odigrala je izjednačeno protiv NK Rovinja. Novalja je povela pogocima Marka Jordana i Vlatka Blaževića. Dominik Žgomba je smanjio razliku u 44. minuti i na poluvreme odlaze s rezultatom 2:1 za domaćine. U nastavku utakmice Kristijan Kustić povećava razliku na 3:1, ali u nastavku utakmice Žgomba ponovo pogađa mrežu domaćina u 71. minuti i ponovo u u 92. minuti za konačnih 3:3.
Nakon 4 kola NK Novalja ima 5 osvojenih bodova. Sljedeće kolo igraju u gostima protiv NK Naprijed Hreljin.
 
Elvis Šmit/Radio Pag
 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK