slusaonica01
livestream01

poljski novinari

U Pagu su boravila su dva novinara iz Poljske koji su posjetili Izložbu solarstva, Zbornu crkvu Uznesenja Marijina, Galeriju čipke i staru gradsku jezgru uz pratnju turističkog vodiča Mate Donadića, a Bernard Maržić, ispred TZ Grada Paga, upoznao ih je s turističkom ponudom i brendovima našeg grada.

Probali su i gastro ponudu - paški sir i ostale delicije u restoranu Na Tale, nositelju oznake Pag na meniju. Kazimierz Sikorski novinar je „Polska the Times“, grupacije Polska Press, koja je osim naslova na nacionalnoj razini, najveći izdavač regionalnih dnevnika, 108 lokalnih tjednika te preko 600 regionalnih web stranica dok je Jerzy Niemociński novinar online portala studentnews.pl namijenjenog mladim ljudima gdje osim korisnih informacija o školovanju, planiranju karijere i novim tehnologijama, postoji i posebna sekcija vezana za putovanja.

Izvor: TZ grad Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK