slusaonica01
livestream01

DVD Pag 2

Dobrovoljno vatrogasno društvo Pag i DVD Odranski Obrež potpisali su Povelju o bratimljenju. Na svečanosti su bili i DVD Križevci i DVD Rovinjsko Selo 1982. Dvodnevno druženje započelo je vožnjom na Izletničkom brodu Žitna lađa po Kupi, a navečer je bila svečanost bratimljenja. O tome su u DVD Pag rekli: Hvala od srca našim domaćinima i prijateljima na gostoprimstvu, na organizaciji i svemu.

Iznimna čast nam je bila nakon više od 20 godina prijateljstva i suradnje potpisati povelju o bratimljenju s našim prijateljima DVD Odranski Obrež, kako su nama naši stariji prenijeli ovo prijateljstvo tako je i potpisivanje povelje sigurno zalog za buduće generacije i budućnost. Veselimo se daljnoj suradnji i razvijanju i unaprijeđivanju vatrogastva kako u Pagu tako i u Odranskom Obrežu.

DVD-Pag-2
DVD-Pag-3
DVD-Pag-4
DVD-Pag-5
DVD-Pag-6
DVD-Pag-8
DVD-Pag-7
DVD-Pag-9
DVD-Pag-1

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK