slusaonica01
livestream01

na pola puta naslovna

Projekt "Na pola puta": Žene za očuvanje kulturne i prirodne baštine na otocima

Nositelj projekta: Udruga Žene za otok

„Na pola puta“ projekt je koji predstavlja platformu za umrežavanje žena na tri otoka u svrhu očuvanja kulturne i prirodne baštine te otočnog identiteta i načina života. Simbolično značenje samog naziva koristimo kako bismo istakle zemljopisno okruženje projekta (pola hrvatske obale), ali i pola puta na kojem se žene nalaze u ostvarivanju jednakosti i utjecaja u lokalnim zajednicama.



Partneri:

1. Udruga Modus Vivendi – predsjednica Andreja Baraba

2. Paški sir Udruga proizvođača  – Martina Pernar

Vrijeme provedbe: do 06. lipnja 2024.

Projekt sufinancira Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije u okviru Javnog poziva za poticanje razvoja civilnog društva na otocima u 2023. godini

Idejna začetnica i voditeljica projekta, Jovana Čutul, mag.poli., osnivačica udruge "Žene za otok" i stručna suradnica u Lokalnoj akcijskoj grupi Kvarnerski otoci, ističe kako je cilj projekta jačanje ženske prisutnosti u očuvanju kulturne i prirodne baštine otoka.

Projekt "Na pola puta" označava važan korak prema jačanju ženske uloge u očuvanju identiteta hrvatskih otoka i promicanju bogate kulturne i prirodne baštine. Udruga poziva sve žene na otocima da se pridruže ovom inspirativnom pothvatu, gradeći mostove između prošlosti i budućnosti.

Prijave su otvorene na e-mailu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. s naznakom "Na pola puta".

Veselimo se povezivanju žena i radu na očuvanju identiteta hrvatskih otoka! 

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK