slusaonica01
livestream01

radio Pag Katine

Počeli su radovi na uređenju lučice Katine u Pagu. Kako je potvdio pomoćnik ravnatelja Lučke uprave Zadar, Vedran Zrilić, radovi će trajati četiri mjeseca. Projekt je vrijedan 7 milijuna kuna, a nakon završetka radova u lučici Katine bit će preko 300 vezova za brodice. "Jako sam zadovoljan što su radovi počeli na uređenju lučice Katine", rekao je za Radio Pag gradonačelnik Paga Ante Fabijanić.

"Ovo je za Pag iznimno važan projekt. Ide postavljanje pontona i izgradnja novih zidova te kompletno uređenje lučice Katine. Projekt financira Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture. Krećemo ubrzo i u izradu projektne dokumentacije za našu Staru rivu jer je ta riva dosta propala. Kroz idućih godinu do dvije očekujemo realizaciju i toga projekta." - rekao je Fabijanić.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK