slusaonica01
livestream01

Pod predsjedanjem predsjednice Gradskog vijeća Grada Novalja Vesna Šonje Allena održana je 11. sjednica Gradskog vijeća Grada Novalje.

Na dnevnom redu sjednice bio je Prijedlog I. izmjene i dopune Proračuna Grada Novalje za 2018. godinu i projekcije za 2019. i 2020. godinu, Prijedlog I. izmjena Plana razvojnih programa Grada Novalje za razdoblje 2018. – 2020. godine, Prijedlog Odluke o I. izmjenama i dopunama Programa održavanja komunalne infrastrukture na području Grada Novalje u 2018. godini, Prijedlog Odluke o I. izmjenama i dopunama Programa građenja objekata i uređaja komunalne infrastrukture za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o I. izmjenama Programa javnih potreba u obrazovanju Grada Novalje za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o I. izmjenama Programa javnih potreba u kulturi Grada Novalje za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o I. izmjenama Programa javnih potreba u socijalnoj skrbi i zdravstvu za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o I. izmjenama i dopunama Programa javnih potreba u području djelovanja udruga građana Grada Novalje za 2018. godinu, Prijedlog Odluke o I. izmjenama Programa utroška sredstava naknade za zadržavanje nezakonito izgrađene zgrade u prostoru za 2018. g., Nacrt prijedloga Proračuna Grada Novalje za 2019. godinu s projekcijama za 2020. i 2021. godinu, Prijedlog Odluke o osnivanju Centra za kulturu Grada Novalje, Prijedlog Odluke o pripajanju Gradskog muzeja Grada Novalje Centru za kulturu Grada Novalje, Prijedlog Odluke o izradi Urbanističkog plana uređenja dijela poduzetničke zone Čiponjac, Prijedlog Odluke o vrijednosti boda komunalne naknade, Prijedlog Odluke o visini stipendija u školskoj/akademskoj 2018/2019 godini, Prijedlog Odluke o ukidanju statusa javnog dobra za opću upotrebu na dijelu k.č.br. 11380 k.o. Novalja Nova, Prijedlog Odluke o osnivanju prava građenja na nekretninama k.č.br. 1806/54 i k.č.br. 1806/55 obje k.o. Novalja I i Zaključak o davanju suglasnosti na Statut Centra za kulturu Grada Novalje.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK