slusaonica01
livestream01

Bura katica mustapic

Foto-natječaj „Volim svoju županiju“ Hrvatske zajednice županija pokrenut je 2016. godine. Od tada, svake godine pozivaju sve ljubitelje fotografije da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive. Druga nagrada upravo završenog ovogodišnjeg foto-natječaja "Volim svoju županiju" dolazi u Pag. Osvojila ju je Katica Mustapić za fotografiju “Bura” slikanu u paškoj uvali.


Uz Katičinu "Buru" među fotografijama koje je žiri odabrao za putujuću izložbu "Volim svoju županiju" je i fotografija Aleksandra Tomulića "Zvončari iz Brguda", koja predstavlja Primorsko-goransku županiju. Oboje su članovi Foto kluba Pag, a njihove fotografije sudjeluju na izložbi "Ćutin otok svoj..." koja nakon Novalje i Kolana u kolovozu dolazi u Pag.

Radio Pag / Foto:Katica Mustapić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK