slusaonica01
livestream01

predavanje

Turistička zajednica Zadarske županije u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija organizira 14. prosinca 2023. jednodnevnu edukaciju za javni i privatni sektor na temu uloge lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete doživljaja u destinaciji.


Svrha ove radionice je uputiti polaznike u ulogu lokalnog stanovništva u podizanju kvalitete doživljaja u turističkoj destinaciji kroz važnost interakcije lokalnog stanovništva s turistima i korištenja različitih oblika interakcije i komunikacije s turistima. Naglasak će biti na specifičnosti odnosa turist – domaćin i očekivanja suvremenih turista u vezi kvalitete turističkog doživljaja te utvrđivanju i preporučivanju vrijednih sadržaja za različite skupine gostiju.
Predavač je Željko Trezner, stručnjak s bogatim iskustvom u turizmu koji sudjeluje u različitim projektima, stručnim vijećima i grupacijama u području upravljanja turističkim agencijama i održivog turizma općenito.Ravnatelj je Centra za odgovorni turizam, savjetnik Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) i predavač na Sveučilištu VERN i Veleučilištu Aspira. Kao akademski djelatnik s velikim iskustvom u poslovanju, uspješno je objedinio teoretsko znanje i praktična rješenja koja je objavio u brojnim priručnicima i stručnim radovima te predstavio na više od stotinu radionica, seminara i konferencija u Hrvatskoj i inozemstvu.
Sudjelovanje na radionici je besplatno, a obavezna je prijava putem online obrasca, broj mjesta je ograničen.
Radionica će se održati u Kneževom dvoru, Trg Petra Krešimira IV. u Pag, u četvrtak, 14. prosinca 2023. od 15:30 do 19 sati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK