slusaonica01
livestream01

WhatsApp Image 2023 12 12 at 09.20.38 2

U Dječjem vrtiću Paški mališani održane su posljednje ovogodišnje božićne radionice za djecu i odrasle. U matičnom objektu, u mješovitoj skupini Bubamare, održana je radionica pod nazivom „Božićno svjetlo“ na kojoj su sudionici izrađivali ukrase od drveta i prirodnih materijala, dok je u područnom objektu Povljana održana radionica „Božićna čarolija“ gdje su sudionici izrađivali ukrase od jute.

Zbog najavljene kiše i odgode sajma na gradskom trgu povodom obilježavanja Sv. Lucije, ukrasi će biti izloženi u Domu kulture u petak 15.12. od 18:00 sati u sklopu božićne priredbe dječjeg vrtića. Područni objekt Povljana svoje ukrase će izložiti u petak 22.12. na božićnom sajmu u Povljani. Zahvaljujemo svima na odazivu, a posebno zahvaljujemo Turističkoj zajednici Grada Paga na pokroviteljstvu za sve radionice.

Objava: Dječji vrtić Paški mališani

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK