slusaonica01
livestream01

novalja poticaji poduzetnicima 2

U Gradskoj upravi Grada Novalje potpisani i uručeni ugovori poduzetnicima koji su dobili bespovratna sredstva slijedom Javnog poziva za dodjelu potpora po programu „Poticanje razvoja poduzetništva na području Grada Novalje za 2023. godinu“.

Sredstva u ukupnom iznosu od 15 000 eura raspoređena su na 8 korisnika u cilju jačanja konkurentnog nastupa poduzetnika na tržištu te ostvarivanja dodatnog praktičnog obrazovanja i boljeg informiranja u poduzetništvu.
Oni koji nisu uspjeli aplicirati u ovom roku moći će to učiniti u listopadu, kada se očekuje još jedan javni poziv istog karaktera.

Radio Pag /Foto: FB Grad Novalja - službena stranica

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK