slusaonica01
livestream01

Radio Pag Clanovi UHVDR Grada Paga u Vukovaru

Na kraju prošle godine održana je redovna skupština UHVDR-a Grada Paga. "Bila je to redovna skupština na kojoj smo govorili o aktivnostima u kojima smo sudjelovali i koje smo organizirali," rekao je Davor Fabijanić, predsjednik UHVDR-a Grada Paga. "Prošle godine smo imali jednu veliku akciju u Vukovaru, gdje smo, na poziv Grada Vukovara i branitelja, premjestili suhozidni Zavjetni križ kojeg smo dvije godine prije izgradili nasuprot Vodotornja u Vatikanskoj ulici. Suhozidni Zavjetni križ izgrađen je od kamena koji je donesen s otoka Paga, a branitelji iz Paga su ga izgradili kao simbol žrtve i patnje Vukovara."


Branitelji iz Paga, okupljeni u UHVDR-a Grada Paga, posjetili su spomen obilježje na mjestu pogibije Pažanina Evelina Maržića koji je život izgubio kod Siska. Branitelji su kod spomen obilježja na mjestu pogibije Evelina Maržića postavili vijenac i zapalili svijeće. Na blagdan Svih svetih, članovi UHVDR-a Grada Paga su zapalili svijeće i postavili vijence na Spomen križ i na grobove branitelja na Gradskom groblju, a na Dan sjećanja na Vukovar, postavili su svijeće kod murala na pročelju Doma kulture.
"Sudjelujemo u akcijama kojima je cilj sačuvati sjećanje na Domovinski rat i naše branitelje," rekao je Davor Fabijanić.
Članovi UHVDR-a Grada Paga aktivni su i u raznim, osobito ljetnim, programima, a sudjelovali su i u ekološkim akcijima čišćenja i uređenja Lokunje, plaža na Prosici i na Bašaci te obalnog područja grada Paga.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK