slusaonica01
livestream01

Radddio Pag pozar

Javna vatrogasna postrojba Pag imala je vatreno krštenje gaseći veliki požar kod Gorice mkoji je izbio u ponedjeljak oko 15:00 sati.

Požar su gasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Pag, vatrogasci iz Kolana i Povljane, a u pomoć su stigli i vatrogasci iz JVP Zadar. To je bila prva velika intervencija JVP Pag koja je počela s radom 1. siječnja 2020. godine i prvi puta je gašenjem požara koordinirao v. d. zapovjednika JVP Pag Branko Potočnjak. Požar je zahvatio veliko područje, gorilo je nisko raslinje i trava, a vatrogascima je gašenje otežavala bura. No, nakon šest sati dobro koordinirane akcije, požar je ugašen.
O gašenju požara kod Girice JVP Pag je izadala je priopćenje u kojem se navodi: "Tijekom požara svi dobrovoljci i sve profesionalne snage odradili su svoj posao s visokom dozom profesionalnosti. Bilježimo manju štetu na tehnici, te je jedan vatrogasac DVD-a Pag zatražio lječničku pomoć zbog udisanja veće količine dima. Sve u svemo, jedna izvrsna sinergija svih lokalnih DVD-ova, JVP Pag i JVP Zadar. Ni jedan gospodarski objekt nije stradao, sve je ostalo zaštićeno. Valja napomenuti da se zbog niske temperature borba vodila i s ledom koji nam je smrzavao vodu, crijeva i mlazove. Hvala svima na pomoći."

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK