slusaonica01
livestream01

Radio Pag Paska sirana

Kutijica za Paški sir Paške sirane dobila je nagradu na CROPAKU 2018. Dodjela nagrada bila je u hotelu Sheraton u Zagrebu. Kutijica je nagrađena u dvije kategorije, po ocjeni potrošača i kao najbolji dizajn otočnog proizvoda. Na kraju dodjele nagrada, proglašena je sveukupno najboljom ambalažom 2018. godine.


"Zahvaljujemo se organizatoru na lijepom priznanju i nagradi," rekla je Martina Pernar Škunca, voditeljica marketinga u Paškoj sirani. "Zahvalila bih se i dizajnerici Indiri Filipović iz tvrtke Grafokor koja je prepoznala tu pašku emociju i odlično povezala sir s pokrivacom, neizostavnim dijelom paške nošnje po kojoj naša nošnja i je tako prepoznatljiva i nešto na što smo mi, Pažani, jako ponosni. Paški sir je dobio još jednu lijepu nagradu, ovaj put za dizajn- jedan tako dobar proizvod i zaslužuje jednako tako dobru ambalažu. Jako smo ponosni, posebno zato jer je konkurencija bila zaista jaka. Kutijica je dobila nagradu po ocjeni potrošača zbog čega smo jako sretni budući da dolazi od samog potrošača, ali i kao najbolji dizajn otočnog proizvoda gdje je bilo puno lijepih pakiranja pa sam bila i iznenađena-konkurencija je bila zaista jaka. Nadamo se da će ova kutijica biti jedan lijepi suvenir iz Paga i iz Hrvatske."

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK