slusaonica01
livestream01

Radio Pag Golija pontoni

U Pagu, na Goliji, postavit će se pontoni kako bi se povećao broj vezova za brodice. Naime, 400 vezova u Lučici Katine je rasprodano, a potrebe su znatno veće.
"Reakcija na uređenje lučice Katine je jako pozitivno jer se dobilo sigurne i dobro uređene vezove, ali pokazalo se kako to nije dovoljno jer su svi vezovi uzeti doslovno u par dana," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić. "Domaćim ljudima, ali i turistima koji dolaze s manjim brodicama, gliserima i slično, mora se osigurati vezove, a to će se napraviti na Goliji."


Postavljanje pontona na Goliji dio je velikog projekta uređenja obalnog dijela grada Paga, od Macela, gdje će se raditi parkiralište, preko Stare rive i pontona do Bašace, gdje će se izgraditi šetnica i urediti plaže.

Josip Portada

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK