slusaonica01
livestream01

Radio Pag sajam Njemacka

Na najvećem međunarodnom sajmu nautike, nautičkog i ronilačkog turizma Boot 2020. u Düsseldorfu, sudjelovala je tvrka FOKA d.o.o. i njezin vlasnik Vedran Dorušić.

Na sajmu su promovirali otok Pag, Grad Pag, Camping Village Šimuni i podmorsko arheološko nalazište Letavica. Na sajmu su dijeljeni i promidžbeni materijali Turističke zajednice Grada Paga.
"Posebno nas veseli jer smo promičući naš otok i podmorsko arheološko nalazište Letavica našim budućim posjetiteljima iz Europe, ugovorili i dolazak prve grupe posjetitelja iz jedne neeuropske zemlje, Libanona, koji će sredinom rujna ove godine posjetiti naš grad i otok," rekao je Vedran Dorušić.
Dorušić navodi kako su turisti iz Libanona bili u Međugorju, ali nikada nisu bili na odmoru u Hrvatskoj.
"Zbog toga smo na ovaj naš aranžman još ponosniji, jer smo im, iako o Hrvatskoj i Pagu ništa nisu znali, pokazali kako naš otok i grad svojim posjetiteljima, osim ronjenja na prekrasnim i atraktivnim lokacijama, nudi i izvrsnu gastronomsku scenu, veliko bogatstvo povijesti i mnogobrojna kulturna i zabavna zbivanja. Gospoda iz Libanona visoko su rangirani instruktori ronjenja koji će u Hrvatsku i na Pag doći s manjom grupom ronilaca, za početak. Nadam se kako ćemo svi mi koji radimo u turizmu na njih ostaviti najljepši i najbolji dojam i da će se dogodine u puno većem broju vratiti na naš otok," rekao je Dorušić.
Dorušić je zahvalio svima na potpori i suradnji tijekom sajma Boot 2020. u Dusseldorfu na kojem su Foka, d.o.o. i on, među više od 400 izlagača, kao predstavnici grada i otoka Paga, s ponosom sudjelovali.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK