slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Damir Miskovic

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru potvrdilo je da je potvrđena optužnica protiv riječkog poduzetnika Damira Miškovića, vlasnika NK-a Rijeka, njegova oca i izvođača radova, koji su u Miškovićima na Pagu podignuli velebno zdanje s bazenom te zagradili pomorsko dobro napravivši privatnu rivu i privezište.

Damir Mišković i njegov otac optuženi su da su između 14. ožujka 2014. i 14. veljače 2017. u naselju Miškovići na otoku Pagu s tvrtkom TEH gradnja iz Zagreba ugovorili izgradnju obiteljske kuće na zemljišnoj čestici u Dinjiški, iako su bili svjesni da ne mogu graditi na pomorskom dobru- obalnom pojasu. Optužuje ih se da su bez prethodnog ishođenja građevinske dozvole od nadležnog Ministarstva zaštite okoliša, prostornog uređenja i graditeljstva, paralelno s izgradnjom kuće izgradili obalnu šetnicu i ogradni zid u dužini od 180 metara, široku tri metra, te na nju postavili rampu, kao i dva mola u moru, betonski plato sa stepenicama i kameni nasip. Također su izgradili i još dva betonska stubišta, prizemnu građevinu površine 100 m², kao i stubište s platoom, i to sve unatoč rješenju Lučke kapetanije Zadar od 11. studenoga 2015. kojim je zabranjena takva gradnja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK