slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag pag led rasvjetai

Grad Pag krenuo je u radove zamjene rasvjetnih stupova i uvođenje led rasvjete na području Grada Paga.


"Radovi su krenuli od južnog dijela otoka Paga, na području Miškovića i Dinjiške, a do kraja projekta zamijeniti će se sve lampe u gradu Pagu i ostalim naseljima, Vlašići, Smokvica, Stara Vas, Vrčići, Gorica, Košljun, Šimuni, Dubrava, Sveti Marko i Sveta Marija. Lampe su visoke kvalitete, otporne na sve vremenske uvjete na otoku Pagu, sol i buru, a garancija na radove i ugrađene led lampe je 10 godina. Zamjenom postojećih rješenja primjenjivanih u javnoj rasvjeti u tretiranom zahvatu dugoročno će se smanjiti potrošnja električne energije primjenom učinkovitih svjetiljki na bazi Led tehnologije," rekao je Ante Fabijanić, gradonačelnik Grada Paga.
Radove izvodi tvrtka Jadrolux koja je izabrana na temelju postupka javne nabave. Vrijednost projekta iznosi 3.383.820 Kn s PDV-om. Radove održavanja provodit će tvrtka Pag II.
Uvođenjem led rasvjete postići će se znatne uštede električne energije, indirektno smanjenje emisije CO2, poboljšanja svjetlotehničkih parametara i uvjeta sigurnosti prometa te smanjenja potencijalnog rizika ekološkog onečišćenja zbog korištenja ekološki neprihvatljivih rasvjetnih tijela.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK