slusaonica01
livestream01

Radio Pag Meteo stanice

Na otoku Pagu bit će postavljena meteo stanica u skopu projekta PESCAR (Pesticide Control and Reduction), najavio je Upravni odjel za poljoprivredu, ribarstvo, vodno gospodarstvo, ruralni i otočni razvoj Zadarske županije.

To je dio projekta o postavljanju deset meteo stanica kupljenih kroz projekt PESCAR kojeg financira Interreg IPA Program. Meteo stanice pratit će klimatske parametre u poljoprivredi. Meteo stanice će do kraja veljače biti raspoređene na lokacijama Pag, Ugljan, Žman, Ninski Stanovi, Petrčane, Murvica Gornja, Grgurice, Baštica Donja, Baštica Kašić, Smilčić, Gračac, Nadin, Jankolovica, Korlat, Lišane Ostrovičke i Stankovci.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK