slusaonica01
livestream01

Radio Pag Stozer Zupanija

Stožer civilne zaštite Zadarske županije, na svojoj sjednici održanoj 12. ožujka, donio je preporuku za otkazivanje svih javnih kulturnih, sportskih i ostalih okupljanja u narednom razdoblju kako bi se preveniralo širenje koronavirusa. Ova preporuka odnosi se na zatvorene i otvorene prostore.


Također se apelira na javnost da bude društveno odgovorna te da svi koji su u proteklih 14 dana boravili na prostorima zahvaćenim koronavirusom ili bili u kontaktu sa zaraženim osobama ostanu u samoizolaciji te se redovito javljaju dežurnoj epidemiološkoj službi na broj 098/332-765.
U Opću bolnicu Zadar primljena je jedna osoba s mogućim simptomima koronavirusa, nakon pregleda liječnika osoba je upućena na kućnu izolaciju, a nalazi su poslani u kliniku za infektivne bolesti "Dr. Fran Mihaljević" u Zagrebu. Na zadarskom području pod nadzorom je 108 osoba, a u Republici Hrvatskoj do sada je potvrđeno ukupno 19 oboljelih.
Sve javnozdravstvene službe na području Zadarske županije, kao i ostale institucije, u stanju su pripravnosti te mole građane i predstavnike sredstava javnog priopćavanja da ne šire pogrešne i neprovjerene informacije i bespotrebnu paniku te da prate priopćenja koje objavljuje kako županijski Stožer, tako i nacionalni, Ministarstvo zdravstva i Hrvatski zavod za javno zdravstvo.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK