slusaonica01
livestream01

Radio Pag Crveni kriz broj mobitela

Društvo Crvenog križa Zadarske županije je, u koordinaciji s Gradom Zadrom, aktiviralo mobilni broj 099 842 3324 za pružanje psihosocijalne potpore osobama u samoizolaciji. Na isti broj Gradsko društvo Crvenog križa Zadar pruža usluge dostave namirnica i lijekova na području grada Zadra, a preostali dio Zadarske županije pokrivaju lokalna društva Crvenog križa Biograd, Benkovac, Obrovac, Gračac i Pag. Broj je aktivan od 10 do 18 sati svakoga dana uključujući i subotu i nedjelju. Mole se građani kojima uistinu treba pomoć u dostavi namirnica i lijekova da pripreme popis potrebnih namirnica za tjedan i osiguraju novac za iste do dolaska volontera do njihovih vrata.
"Na ovaj način oslobađamo osobe rizičnih skupina da se izlažu nepotrebnom izlasku vani i time ih se štitimo od moguće zdravstvene ugroze," navode u Društvu Crvenog križa Zadarske županije.
Posebna napomena Crvenog križa: Radi mogućih zlouporaba samozvanih volontera želimo naglasiti da će naši volonteri i djelatnici biti u odorama Crvenog križa.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK