slusaonica01
livestream01

Na Pagu, ali i na još nekim lokacijama u Hrvatskoj, snima se film The Islander (Otočanin). Za potrebne snimanja filma dijelovi otoka Paga, Hvara i Brača te Splita, Trogira i Vodice i uvala Jablanac, scenografski su pretvoreni u postapokaliptičan svijet.

U filmu glume James Cosmo (Igre prijestolja, Hrabro srce), Caroline Goodall (Emily u Schindlerovoj listi), Jim Sweeney (serija Outlander), Marc Ilso (serija Vikinzi), Sarah-Sofie Boussnin, Ivana Dudić, Jamie Wilson (Blade II, Hellboy), Slavko Sobin, Goran Bogdan, Sergej Trifunović, Billy Barratt i Danica Nedeljković, najmlađi članovi glumačke postave koji igraju glavne dječje uloge u filmu. U snimanju filma sudjeluje stručnjak za specijalne efekte David Sudd koji je radio na poznatim filmovima kao što su Star Trek: Beyond, Hobbit, X-men: Posljednja fronta, Harry Potter i Plameni Pehar, Crni labud, Alisa u zemlji čudesa i mnogim drugim te set dizajner Itamara Zechovala. U filmskoj ekipi je oko 200 djelatnika i statista. Producenti filma su Neb Chupin, Matthew G. Zamias i Miroslav Mogorović.
The Islander (Otočanin) je akcijsko-fantastični film u kojem se govori o otočaninu Nebu kojeg progoni vizija budućnosti koju je vidio kao dječak, a u radnju filma su uvedeni elementi tradicije i načina života ljudi koji žive na hrvatskim otocima te izvorna priroda zbog kojih fantastični elementi izgledaju vrlo realistično. Snima se post-apokaliptični svijet okužen olujnim horizontom, ispunjen utrkama futurističkih glisera, zakulisnim igrama vladajućih te pričom o ljubavi i prijateljstvu.
Premijera filma očekuje se krajem ove godine.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK