slusaonica01
livestream01
  • image

Radio Pag Civilna zastita poziv

Stožer civilne zaštite Grada Paga poziva punoljetne osobe koje žele volontirati u Civilnoj zaštiti da se jave Stožeru na e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., a radi popunjavanja pričuve Civilne zaštite.

Kako je rekao Davor Fabijanić, zapovjednik Stožera civilne zaštite Grada Paga, volonteri će proći kratku obuku i nakon toga će, ovisno o okolnostima, biti raspoređeni na određene poslove, a najviše bi trebali pomagati policiji u ophodnjama, kao i preventivnom djelovanju na Paškom mostu. Za sada su volonteri uključeni u rad Crvenog križa te obavljaju i druge poslove u provođenju mjera protiv širenja zaraze korona virusom, a sve pod zapovjedništvom Stožera civilne zaštite Grada Paga. Volonteri mogu biti svi punoljetni građani, a poželjno je da volonteri poznaju zapovjedni sustav, kao što su to, na primjer, branitelji i osobe koje su prošle vojnu obuku. Volonteri će raditi u skladu sa svim mjerama opreza i po pravilima koja se moraju poštivati u uvjetima borbe protiv širenja zaraze korona virusom.

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK