slusaonica01
livestream01

Erste banka Pag obavijest

Poslovnica Erste banke u Pagu moli umirovljenike koji će podizati mirovine 3., 6. i 7. travnja da, ako postoji mogućnost, podignu mirovinu na bankomatima Erste banke. To mogu učiniti sami ili u dogovoru s najbližim članovima obitelji. Erste banka podsjeća umirovljenike da su ukinute naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka.


Ukoliko umirovljenici nemaju drugu mogućnost i moraju doći u banku, moli ih se da prilikom čekanja na red ispred prostora banke poštuju upute civilnog stožera o držanju propisanog razmaka te da u prostor banke ulaze jedan po jedan.
Klijente koji tih dana ne dolaze u banku zbog podizanja mirovina molimo za strpljenje jer će prednost imati umirovljenici.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK