slusaonica01
livestream01

Novaljakoncert

Novoimenovani načelnik Stožera civilne zaštite Grada Novalje Marijan Šuljić uputio je poruku građanima Grada Novalje u kojoj navodi:
Poštovane sugrađanke i sugrađani,
kako je došlo do smjene u Stožeru civilne zaštite Grada Novalje, te sam imenovan novim načelnikom Stožera, ovim putem želim sa vama podijeliti nekoliko osnovnih informacija vezanih uz pojavu koronavirusa u Novalji.
Dakle, od jučer u Novalji imamo dvije inficirane osobe. Za sada nemamo daljnjeg širenja virusa. Situaciju pratimo u dogovoru sa svim službama kako to propisuje protokol. Sve eventualne nove spoznaje, podijeliti ćemo sa javnosti.
Sa inficiranom osobom sam osobno imao prvi kontakt (bez dodirivanja i sa udaljenosti većoj od 2 m) prije 13 dana te do sada nisam imao nikakve tegobe. Zadnji kontakt imao sam u četvrtak 26.03. Od danas smo službeno (od jučer popodne neslužbeno) ja i moja obitelj u samoizolaciji.


Mogu razumjeti da se u ovim novim okolnostima neki naši sugrađani boje za svoje zdravlje. Mogu razumjeti i da strah od nepoznatog izaziva paniku. Najviše bi trebali biti zabrinuti gradonačelnik, kolegice iz ureda gradonačelnika i ja jer smo više puta imali kontakt sa osobom. Ali nismo. Nadamo se da prenosa virusa neće biti.
Ono što ne mogu razumjeti i što nikada, baš NIKADA, neću razumjeti je potreba za javnim vrijeđanjem, iznošenjem neistinitih informacija, pozivom na linč i kršenjem zakona.
Ovim putem vas sve molim da se suzdržimo od neprimjerenih riječi. Budimo ljudi, virus će proći i opet ćemo se svi gledati u oči. Pozivam vas, izbrišite sve svoje neprimjerene komentare i krenimo naprijed zajedno u borbu protiv ove pošasti. Budimo Novaljci ko' nekad.
Svojem prethodniku želim zahvaliti na svemu što je napravio za Civilnu zaštitu u Novalji, želim mu sve najbolje u životu te da i dalje zajedno surađujemo u Stožeru na dobrobit našega Grada.
A vas dragi sugrađani, ovim putem molim da ne iznosite u javnost neprovjerene informacije koje samo doprinose nemiru i panici. Želite znati više o koronavirusu u Novalji - kontakrirajte me. Sve informacije koje želite znati, sva pitanja koja želite postaviti Stožeru postavite na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Odgovoriti ću sve što znam.

Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Novalje
Marijan Šuljić

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK