slusaonica01
livestream01

 Davor Fabijanic

Stožer civilne zaštite Grada Paga, po općoj procjeni, vrlo uspješno obavlja svoj posao. O obimu poslova svjedoči i jedan podatak.

Stožer civilne zaštite Grada Paga je, od 22. ožujka do 10. svibnja 2020. godine, obradio 2.288 e-mail zahtjeva za e-propusnicu. Svaki e-mail sa zahtjevom je otvoren, pročitan, odgovoren, pozitivno ili negativno na izdavanje e-propusnice ili proslijeđen drugom nadređenom stožeru, ako se radilo o pogrešnom adresiranju. Načelnik Stožera civilne zaštite Grada Paga je Davor Fabijanić, zamjenik gradonačelnika Grada Paga, a u Stožeru su profesionalci iz policije, vatrogastva, zdravstva, gradskih službi, komunalnog redarstva i drugi. Sve poslove Stožer je obavljao u koordinaciji s gradonačelnikom Grada Paga Antom Fabijanićem. Na raznim poslovima angažirani su komunalni redari, djelatnici gradskih poduzeća i volonteri. Stožer civilne zaštite Grada Paga svakodnevno je javnosti dostavljao izvješće o provedenim aktivnostima i epidemiološkom stanju na području Grada Paga. Nakon prve i druge faze popuštanja epidemioloških mjera Stožer izvješća objavljuje jednom tjedno.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK