slusaonica01
livestream01

Radio Pag terase

Terase hotela, kafića, restorana i klubova bi, za vrijeme ovogodišnje turističke sezone, mogle dobiti glavnu ulogu i postati glavni, a često i jedini temelj rada.
Antonio Buljanović, vlasnik kluba "Porta Salina", jednog od najbolje uređenih na otoku Pagu, navodi kako će rad kluba "Porta Salina" početi jednostavnim otvaranjem terase, onako kako to rade kafići. Neće biti posebnog programa za otvorenje, a programi nisu predviđeni ni za ljeto.


"Terasa kluba će se otvoriti sredinom lipnja,“ rekao je Antonio Buljanović. „Zbog poznatih razloga oko korone, odnosno preporuka koje smo dobili, za sada ne planiramo organizirati programe kao što smo to radili prije, a to znači da će se raditi samo s terasom, “Porta Salina“ radit će kao kafić. Ako se stanje promijeni na bolje, onda ćemo sigurno organizirati neke programe, makar i dio onog što je bilo planirano za ovogodišnju sezonu.“
Velika većina kafića i manji dio restorana na otoku Pagu već su otvorili terase, a otvaranje terasa najavljuju hoteli i klubovi. Rad hotela i klubova zahtijeva zapošljavanje većeg broja radnika, a kako je uspjeh turističke sezone neizvjestan, očito je kako nitko ne želi ulaziti u prevelik rizik. Od organiziranja ljetnih programa s velikim brojem sudionika uglavnom se odustalo, premda neki još uvijek vjeruju kako će održati barem neke najavljene programe. Međutim, isplativost održavanja takvih programa za ovogodišnju sezonu je upitna. U klubovima na otoku Pagu, u posljednjih desetak godina, dostignuta je izuzetno visoka razina profesionalnosti u organizaciji raznih ljetnih programa. Organiziranje ljetnih programa je vrlo zahtjevno i skupo. Nitko od organizatora ljetnih programa u klubovima ne želi spuštati postignute standarde i zbog toga se smatra kako je dobro rješenje programe koji su bili planirani za ovogodišnju turističku sezonu ostaviti za iduću godinu. Hotelijeri nemaju iluzija i svjesni su kako će mnogi turisti, ako ih bude, tražiti smještaj u kojem neće biti u potencijalnom ili stvarnom kontaktu s velikim brojem osoba. I tako, kada u klubovima neće biti programa, kada neće biti popratnih, uglavnom dnevnih, sadržaja uz programe i sve ostalog, te kada u hotelima neće biti gostiju, jedino što ostaje su terase.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK