slusaonica01
livestream01
  • image

 Radio Pag Toni Herenda

U priopćenju za medije Županijske organizacija SDP-a Zadarske županije navodi se kako je Županijski odbor SDP-a Zadarske županije, na sjednici održanoj 21. svibnja 2020. godine, donio Odluku o prijedlogu kandidata za listu za parlamentarne izbore koji će se održati u srpnju ove godine. U priopćenju se navodi:


"Na sjednici je bilo prisutno 19 članova od 24 člana koliko broji Županijski odbor.
Predsjedništvo Županijske organizacije je Županijskom odboru predložilo sljedeće kandidate: Renatu Sabljar Dračevac, Tonija Herendu, Radoslavu Gregov i Franka Vidovića.

Renata Sabljar Dračevac je predložena jer je dugogodišnja predsjednica Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije i vijećnica je Županijske skupštine Zadarske županije u trećem mandatu što govori da članovi i simpatizeri SDP-a u našoj županiji u njoj vide osobu koja razumije probleme lokalnih sredina, kojoj vjeruju i godinama je podržavaju. Po zanimanju dr.med. psihijatrica.

Toni Herenda je predložen jer je predsjednik Gradske organizacije SDP-a Paga, a to je jedna od naših najuspješnijih organizacija, i vijećnik je Gradskog vijeća Grada Paga. Prošao je obuku u Školi društvene pravednosti FriedrichEbert, to je obrazovniprogram za mlade političke i društvene aktiviste progresivne ljevice u Hrvatskoj.Također je sudjelovao u obuciProgressive Leadership ProgramFriedrichEbertStiftung. Po zanimanju mg.geografije

Radoslava Gregov je predložena jer je tajnica Županijske organizacije,vijećnica Županijske skupštine Zadarske županije i članica Nadzornog odbora Socijaldemokratskog foruma žena SDP-a Hrvatske. U svom radu je prepoznata kao istinska socijaldemokratkinja koja se bori za širenje i populariziranje socijaldemokratskih ideja diljem naše Županije. Po zanimanju diplomirana pravnica

Franko Vidović je član Predsjedništva SDP-a Hrvatske i imenovan je od strane Glavnog odbora SDP-aza koordinatora za 9. izbornu jedinicu. Članovi Predsjedništva Županijske organizacije SDP-a Zadarske županije podržavaju odluku Glavnog odbora jer smatraju da je Franko Vidović svojim radom dokazao da je istinski socijaldemokrat s velikim političkim iskustvom koje godinama kao saborski zastupnik dijeli sa svojim stranačkim kolegama ne samo u 9. izbornoj jedinici već u cijeloj Hrvatskoj.

Prijedlog Predsjedništva Županijske organizacije članovi Županijskog odbora su usvojili sa 16 glasova za, dva protiv i jednim suzdržanim.

Na kraju sjednice je konstatirano da je Županijski odbor SDP-a naše županije donio Odluku kojom se Glavnom odboru SDP-a za parlamentarnu listu predlažu sljedeći: Renata Sabljar Dračevac, Toni Herenda, Radoslava Gregov i Franko Vidović."

0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK