slusaonica01
livestream01

aaaslika

Grad Pag obavještava stranke da se od ponedjeljka 25.svibnja 2020. prijem stranaka u upravnim tijelima Grada Paga vrši uz prethodnu najavu elektroničkim ili telefonskim putem u vremenu od 09:00 do 12:00 sati, ponedjeljkom i četvrtkom. Telefonski brojevi i e-mail adrese kontakata upravnih tijela Grada Paga s kojima će se dogovoriti vrijeme dolaska objavljeni su na službenoj mrežnoj stranici Grada Paga.


Uredovno vrijeme pisarnice Grada Paga je svakim radnim danom od 09:00 do 12:00 sati.
Prilikom dolaska u službene prostorije, stranke su dužne pridržavati se propisanih epidemioloških mjera, poštujući higijenske standarde koje je propisao Nacionalni stožer civilne zaštite i nadležnih institucija (dezinfekcija ruku sredstvima na ulazu), te održavanje fizičke distance od dva metra.
Pri dolasku u prostore Grada Paga, strankama se preporuča doći sa zaštitnim maskama.
Sva upravna tijela Grada Paga nastavljaju obavljati posao i radne zadatke, a navedene mjere provode se u cilju zaštite građana i službenika od nepotrebnog izlaganja rizicima.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK