slusaonica01
livestream01

Radio Pag katamaran Antonija

U brzobrodsku putničku liniju zadarskog brodara G&V Line Iadera od Rijeke do Zadra, ove godine nije uključena Novalja. Linija, po novome, ide od Rijeke, preko otoka Krka, Raba i Silbe do Zadra. Novost je Silba umjesto Novalje. Planovi za ljeto 2020. počeli su nakon protekle sezone i iskustava stečenih tijekom pokretanja i početka održavanja ove brzobrodske linije, koja jedina na ovakav način povezuje Rijeku i Zadar i otoke.

Nakon analiziranja rezultata i prijedloge putnika, linija je doživjela izmjene, odnosno umjesto u Novalju na otoku Pagu, pristajat će na otok Silbu. Također, pored mogućnosti prijevoza bicikla, uvedena je i mogućnost prijevoza kućnih ljubimaca. Liniju će održavati najnoviji katamaran u floti G&V Line Iadere, "Antonija", koji može primiti 200 putnika. Atraktivan dizajn ovog 32 metra dugog katamarana omogućuje ugodnu plovidbu u prostranom klimatiziranom salonu s panoramskim pogledom prema pramcu broda. Putnicima će na raspolaganju biti wi-fi te bogata ponuda brodskog bara s kavom i ostalim pićima, sladoledima, sendvičima, kroasanima i drugo. U srpnju i kolovozu plovit će se četiri puta tjedno, utorkom, petkom, subotom i nedjeljom, a u rujnu tri puta tjedno, utorkom, petkom i nedjeljom, u oba smjera. Brod će polaziti iz Rijeke ujutro u 08:15 sati, pristat će na otok Krk u Gradu Krku, na Rab, u trajektnu luku Lopar, i na otok Silbu, a predviđeni dolazak u Zadar je u 12:25 sati. Istog dana brod će se u popodnevnim satima istom rutom vraćati iz Zadra prema Rijeci. Prva plovidba održat će se u petak, 3. srpnja s polaskom iz Rijeke u 08:15 sati, a posljednja u utorak, 29. rujna. Red plovidbe, cjenik i svi detalji nalaze se na mrežnoj stranici brodara, a kupnja karte moguća je i online.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK