slusaonica01
livestream01

Radio Pag Ante Fabijanic gradonacelnik Grada Paga

Zbog pandemije COVID-a 19 mnogi vlasnici nekretnina na području Grada Paga nisu mogli doći na otok i nisu mogli obaviti planirane radove na svojim nekretninama. Zbog toga će im gradska uprava Grada Paga pomoći i to produljenjem roka za izvođenje radova koji su sada dozvoljeni do 15. lipnja. Taj rok će se produžiti kada se utvrdi da je to opravdano.


"Želimo pomoći ljudima koji moraju raditi na svojim kućama za odmor ili apartmanima jer nisu mogli doći dok je vrijedila zabrana napuštanja mjesta boravka odnosno prebivališta. Odlučili smo im pomoći tako što ćemo im dozvoliti provođenje radova i dalje od roka do kojeg se radovi sada smiju izvoditi," rekao je gradonačelnik Grada Paga Ante Fabijanić.
Vlasnici nekretnina na području Grada Paga koji moraju obavljati radove na svojim nekretninama poslije 15. lipnja trebaju podnijeti zahtjev gradskoj upravi Grada Paga. Svaki zahtjev će se razmotriti, a radovi će se omogućiti i poslije 15. lipnja, ako se utvrdi kako je to moguće i potrebno.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK