slusaonica01
livestream01

Radio Paag Paski sajam

Paški sajam, na kojem su sudjelovali izlagači sa sajma u Benkovcu, održan je nakon dvomjesečne stanke uzrokovane korona krizom.

Po prvi puta, sajam je održan na Lokunji, preko puta nove tržnice. Okupio se velik broj izlagača, s raznim proizvodima. U ponudi je bilo voće, povrće, sadnice, razni alati, odjeća, obuća, donje rublje, suhomesnati proizvodi, med i razni proizvodi od meda, razne vrste pića...Uglavnom, bilo je svega. Bio je i velik broj kupaca koji su uglavnom bili zadovoljni cijenom ponuđenih proizvoda. Prodavači s kojima smo razgovarali, rekli su kako su zadovoljni. Međutim, cijelo vrijeme bojali su se prijetećih, tamnih oblaka koji su dolazili sa svih strana. Na sreću, kiša nije pala i sajam je uspješno priveden kraju. Neki izlagači ostali su i do iza podneva. I kupci su bili zadovoljni.
"Drago mi je što je ponovno počeo sajam, dobra je ponuda, a cijene su povoljne. Dobro je što se to opet počelo održavati," rekla nam je jedna posjetiteljica sajma koja je, kako je rekla, kupila gradele i držač za sjekiru.
Što se najviše kupovalo? Velika potražnja bila je za trešnjama koje su brzo prodane. Dobro se prodavala i ljetna odjeća i obuća, kratke hlače i šlape svih vrsta, a solidno se prodavao i alat i dijelovi alata.
Zadovoljstvo prodavača i kupaca pokazuje kako je Paški sajam, prvi puta održan na Lokunji, uspio.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK