slusaonica01
livestream01

Skok u vodu

Turističke zajednice koje djeluju na otoku Pagu pokrenule su projekt Pag Outdoor Summer Weekend.


Radi se o programu aktivnog turizma koji će se održavati od 10. srpnja do 28. kolovoza, a vodit će ga licencirani i iskusni treneri u različitim oblicima aktivnog turizma.
Tako će se vikendima tijekom srpnja i kolovoza organizirati brojna sportska događanja na cijelom otoku Pagu kao što što su biciklizam, nordijsko hodanje, trail, kajakarenje na moru, SUP (veslanje na dasci), jedrenje na dasci, trčanje, hodanje, vožnja quadovima i slično.
U paškim otočnimturističkim zajednicama zadovoljni su zajedničkim projektima, posebno ove godine kada su otkazane gotovo sve manifestacije, ali su zato otvorene mogućnosti za idealan aktivni odmor za koje otok Pag posjeduje odlične preduvjete.
Treninzi su prilagođeni dobnim skupinama uz pomno odabrane koncepte koje će ponuditi treneri te su prilagođeni svim uvjetima s obzirom na trenutnu situaciju. Svi sudionici plaćaju kotizaciju kako bi se imala potpuna kontrola i sigurnost na treninzima te evidencija članova.

Ideju su potaknulezajedničkim snagama Turistička zajednica Grada Paga, Turistička zajednica Grada Novalje,Turistička zajednica Općine Kolan, Turistička zajednica Općine Povljana i Turistička zajednica Stara Novalja, a za osmišljavanje, izradu i provođenje koncepta događaja zaduženi Run Croatia i Udruga Kissa.

Plakat 2020 2 Radio Pag

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK