slusaonica01
livestream01
  • image
  • image
  • image
Tri sira Sirane Gligora dobila su prestižne nagrade na posljednjem Great Taste natjecanju koje je održano u Londonu. Paški sir sirane Gligora te sir Kozlar iz maraskine komine dobitnici su dvije zvjezdice, sir Kolan iz maslinove komine dobitnik je jedne zvjezdice. Nove nagrade uslijedile su nakon odličnih rezultata u Nantwichu na International CheeseAwardsu. Na ovogodišnjem Great Taste 2018. natjecanju bilo je prijavljeno preko 36.000 namirnica velikog broja izlagača.
Great Taste, u organizaciji Guildof fine food, poznata je i referentna organizacija za finu hranu i piće. Great Taste se često opisuje kao Oscar svijeta hrane te svojevrsni ekvivalent nagrade Booker. Prepoznatljiv logotip Great Taste je jamstvo kvalitete i razlog povjerenja kupaca.
0
0
0
s2smodern

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK