slusaonica01
livestream01

Radio Pag O Zrcu

Portal RTL-a i fatamorgana: Zrće je tužno poluprazno Zrće prošlog i prijašnjih ljeta i Zrće ovog ljeta, to su dvije posve različite slike.

Njemački portal RTL-a nedavno je objavio snimke i videa u kojima su prizori partijenera na Zrću uz pitanje je li Zrće moguće novo žarište korona virusa. No, sve je to, pokazalo se nakon posjete Zrću, neistinitim. Na Zrću je, naime, slika bitno drugačija. Partijanera nema, a prekrasna i savršeno opremljena plaža je tužno poluprazna. To što ove turističke sezone nema partijanera žalosna je posljedica korona krize. To je golem gubitak i za Grad Novalju i za cijeli otok Pag. Do siječnja je sve izgledalo savršeno. Organizatori programa u klubovima na Zrću su se dobro odradili posao. Kao i prijašnjih godina, pripremili su vrhunske programe i očekivao se novi uzlet u broju dolazaka partijanera. No, onda je krenula priča s koronom, iznenađenje, šok, otkazivanja dolazaka, otkazivanje programa i sve dalje što je već dobro poznato. Zahvaljujući Zrću Novalja je postala planetarno poznata, a to je, opet zahvaljujući Zrću, postao i otok Pag. To je dobar temelj za razmišljanje o onome što bi trebalo napraviti u pripremi turističke sezone 2021. godine.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK