slusaonica01
livestream01

Radio Pag Video spot

Turističke zajednice otoka Paga nastavile su uspješnu suradnju s novim promotivnim turističkim video spotom otoka Paga kojim se poručuje: "No Man is an Island..yet we are all looking for one..."


"Otok Pag postaje destinacija jedinstvene turističke ponude, od prvog koraka na Paškom mostu do pogleda na najsjeverniju točku na punti Luna. Sve unutar ovog našeg najdužega jadranskog otoka saželi smo u ovaj promotivni film kojim želimo pokazati koliko volimo svoj otok Pag i našu toplu, ljudsku dobrodošlicu svima koji nam dolale," poručuju iz turističkih zajednica otoka Paga. "Putujemo kao turisti da bismo se, kao prijatelji ili obitelj, povezali jedni s drugima, ali i s našim domaćinima, novim krajevima, predivnom prirodom, fascinantnom gastronomijom, kulturnom baštinom, nezaboravnim doživljajima koji će nas vezati uz neko mjesto. Poruka ovog video spota je: Nijedan čovjek nije otok sam za sebe, a vi pronađite svoj na otoku Pagu!"
Spot je nastao u produkciji Moonstone Production d.o.o. i u suradnji i organizaciji turističkih zajednica otoka Paga, TZ Grada Novalje, TZ Grada Paga, TZ Općine Kolan, TZ Općine Povljana i TZ Mjesta Stara Novalja, a marketinška agencija "Libra" izradila je koncept video spota.

Hrvatska verzija:
https://we.tl/t-k5iyqIcZ2a
Engleska verzija:
https://we.tl/t-1fKAYTMV4Q

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK