slusaonica01
livestream01

 Radio Pag Kit Kanal

Ekipa iz Plavog svijeta pronašla je i snimila kita u Velebitskom kanalu. Pronašli su ga kod Starigrada-Paklenice. Dugačak je 15 metara i procijenjeno je kako je u dobrom stanju.


"Zahvaljujemo dojavama mnogih od vas koji ste nam se pridružili u potrazi za kitom," navode u Plavom svijetu.
Prema posljednjim informacijama koje je dobio Radio Pag, kit se još nalazi u Velebitskom kanalu, a više puta je viđen u okolici Lukovog Šugarja.
"Pozivamo vas da nam i dalje dojavljujete vaša opažanja jer uz pomoć građana i građanske znanosti možemo bolje i lakše pratiti pojavljivanje zanimljivih i rijetkih vrsta u Jadranu te ih zaštititi i očuvati," navode u Plavom svijetu.
Prethodnih dana kit je viđen na više mjesta u Velebitskom kanalu. Viđen je kod Prizne, kod Karlobaga, u blizini Paških vrata i kod Devčić drage u blizini Lukovog Šugarja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK