slusaonica01
livestream01

 Radio Pag turizam

U posljednjem tjednu kolovoza na otoku Pagu se bilježe dobri turistički rezultati. Usprkos tome što su s otoka otišli gotovo svi Slovenci i Austrijanci, ostao je veliki broj Nijemaca, Poljaka, Mađara, Čeha i Slovaka.

Najviše turista, prema podacima sustava evisitor, boravi u kampovima, na drugom mjestu je obiteljski smještaj, a na trećem su hoteli. Posebno ugodno iznenađenje ovogodišnje turističke sezone su Poljaci. Naime i Poljaci imaju preporuke o postojanju stvarnih ili izmišljenih podataka o opasnosti od širenja koronavirusa u Hrvatskoj, no ipak ne odlaze prije planiranog vremena, a na odmor je ovog tjedna pristigla i značajna količina novih turista iz Poljske. Prema podacima HTZ- a za Zadarsku i Ličko-senjsku županiju, za cijeli otok Pag, ostvareni broj dolazaka turista i broj noćenja se kreće na razini od oko 70 posto u odnosu na prošlu godinu. To se smatra izuzetno dobrim rezultatom jer je na početku korona krize pretpostavljalo kako se neće ostvariti više od 30 posto dolazaka i noćenja.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK