slusaonica01
livestream01

Festa od sira

Iz Općine Kolan i TZ-a Općine Kolan potvrđeno je kako se zbog trenutačne situacije s virusom SARS-CoV-2 i pridržavanjem epidemioloških mjera Fešta od sira ove godine neće održati.

Manifestacija je to koja je 6-tu godinu za redom u Kolanu trebala okupiti najveće ljubitelje paškog sira, ali i drugih autohtonih otočnih proizvoda poput vina, maslinovog ulja i slično. Fešta se trebala održati posljednji petak u kolovozu uz bogat kulturno zabavni program i u suradnji s lokalnim siranama i ugostiteljskim objektima. Na prošlogodišnjoj Fešti od sira sudjelovalo je više od 30 izlagača, OPG-ova s cijeloga otoka Paga , Zadarske županije i drugih dijelova Hrvatske. Iako neki proizvođači i sudionika misle kako se Fešta mogla održati uz pridržavanje epidemioloških mjera, napominjući kako se ljudi okupljaju i na mnogim drugim mjestima, organizatori su procijenili kako ju je bolje otkazati.

Podaci prikupljeni u kontakt formi Radio Pag doo koriste se isključivo za komunikaciju između Radio Pag doo i stranaka. Navedeni podaci Ime i prezime, Email adresa i Poruka pohranjeni su u sustavu Radio Pag doo te se ne koriste za slanje promotivnog materijala i ne dostavljaju se trećim stranama. Za komunikaciju putem kontakt forme koristi se sustav rađen u PHP-u koji za komunikaciju koristi https sigurnosni protokol. OK